poslednych par mesiacov sledujem zvlastny bug s mojou doskou ( alebo to sposobuje nieco ine ? )
Raz za mesiac cca sa mi deje taka podivna vec, ze je cpu fan seknuty vo velmi nizkych otackach, nie ze idle ale ledva sa toci. Vsimnem si to az potom co registrujem mrznutie appiek a 100 rocne otvaranie obycajnych okien. Procák sa zacne skvarit a throttluje tak ze PC ani nejde v OS vypnut. Po tvrdom restarte je vsetko ok a tento bug sa nezopakuje az o niekolko dni mozno aj mesiac na to neskor.
Fany mam default pwm ale este raz ich prekontrolujem ci tam nieje neaka custom krivka alebo nieco take ... ale aj keby to bol blby setting v biose tak to robi v jednom kuse ? Zeby som to triggerol neakym softom alebo tak ? Daily robim proste v Cinema 4D / Redshift / Adobe Ae, Ps, Pr (vsetko legit). Nemam msi afterburner alebo ine custom softy na kontrolu otacok alebo tak ... uz fakt neviem co tomu je.
Len ci sa nahodou niekto s niecim takym nestretol pripadne nevie ma nasmerovat kde hladat problem. Fakt mam strach ze uvarim kompa a to by sa veru moc nehodilo nakolko sa jedna o pracovnu masinu.

Vdaka za kazdu radu