Caute, potrebujem poradit ohladom PC skrine, ktoru chcem vlozit do skrine pod TV. Uz som mal raz taketo riesenie, itx system Fractal Core 500, ale vosli sa tam iba 2 slotove GPU, tak som musel skrinu vymenit. Teraz po prestahovani mam trochu viac priestoru, ale stale to je velmi obmedzene.
Rozmery skrinky pod TV su 56 cm dlzka, 32 cm vyska a 30 cm hlbka. Samozrejme pocitam s tym, ze PC skrina musi byt rozmerovo mensia, nech tam je aspon ako taky airflow.
Co som pozeral, asi najvhodnejsi kandidat by mala byt NR200P, nic lepsie vzhladom na rozmery neviem najst.
Idealne by som vsak chcel aspon mATX, zdroj kludne SFX, to mi nevadi a 4 sloty na GPU. ITX dosiek je velmi malo, su obmedzene po kazdej stranke a navyse uplne predrazene, ale ked nebude ina moznost, tak prezijem.
Do oka mi padla aj Jonsbo V9, lenze 317mm na vysku, ked mam priestor 320 mm je trochu na tesno a vojde sa tam iba 1 3.5" disk.
Topka je Asus AP201, lenze na vysku ma 35 cm, to by sa urcite nevoslo. Na vyzore mi absolutne nezalezi, rozpocet tiez nemam nejak dany. Chladit budem urcite vzduchom, ziadne AIO. Ostatne komponenty prisposobim moznostiam skrinky, ale musia sa tam zmestit 2x 3.5" disky.
Dakujem za rady a tipy
Co najlepsia airflow skrina v malom priestore
Re: Co najlepsia airflow skrina v malom priestore
Ak sa ti páči NR200P, tak poliaci vyrábajú jej "klon" Naos Krux s tým rozdielom, že podporuje ATX zdroje (pri dlhšej GPU je to ale problém) aj mATX dosky a je tuším o 20mm vyššia. Na stránke majú aj celkom dobré vizualizácie, čo ako vyzerá osadené https://krux.tech/product/krux-naos/ .
Alebo potom u Gaba máš Jonsbo D30 mATX čo je asi jedna z naj pre mATX a relatívne kompaktné rozmery/chladenie, ale ak dobre pozerám tak si kus cez limit. Prípadne ešte nejaké iné Jonsbo, moc veľký výber nie je v tej kategórii čo hľadáš.
Alebo potom u Gaba máš Jonsbo D30 mATX čo je asi jedna z naj pre mATX a relatívne kompaktné rozmery/chladenie, ale ak dobre pozerám tak si kus cez limit. Prípadne ešte nejaké iné Jonsbo, moc veľký výber nie je v tej kategórii čo hľadáš.
CPU: i5 12600kf Cooler: NOCTUA NH-U12A Chromax Black MB: ASUS ROG STRIX B660-A GAMING D4 RAM: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 Trident Z RGB GPU: ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL O8G SSD: Samsung 980 PRO 1TB + Kingston KC3000 NVMe 2TB + Crucial MX500 2TB SSD PSU: Corsair RM750x white CASE: Fractal Design Define 7 Compact White TG Mouse: Logitech G403 Prodigy HS: Microlab FC50 Monitor: Dell S2721DGFA OS: Win 10 64bit
Ta Krux vyzera presne tak, ako som si predstavoval. Splna vsetko co potrebujem, paradny tip, dakujem. Teraz uz len najst shop, ktory ju predava. Kludne aj zo zahranicia.
Dik este raz
Dik este raz
Ešte sa vyrába aj pod názvom SAMA IM01, tak ju nájdeš na Aliexprese alebo podobných stránkach, ale to neviem či nebude drahé kvôli poštovnému.
U nás je to najjednoduchšie asi tu aj keď ju momentálne nemajú na sklade, možno stačí napísať mail a dostaneš info: https://www.k24.sk/product/724379/KRUX_ ... BKRXNAOSTG
Ak dobre viem Hexaris ju odtiaľ objednával
U nás je to najjednoduchšie asi tu aj keď ju momentálne nemajú na sklade, možno stačí napísať mail a dostaneš info: https://www.k24.sk/product/724379/KRUX_ ... BKRXNAOSTG
Ak dobre viem Hexaris ju odtiaľ objednával
CPU: i5 12600kf Cooler: NOCTUA NH-U12A Chromax Black MB: ASUS ROG STRIX B660-A GAMING D4 RAM: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 Trident Z RGB GPU: ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL O8G SSD: Samsung 980 PRO 1TB + Kingston KC3000 NVMe 2TB + Crucial MX500 2TB SSD PSU: Corsair RM750x white CASE: Fractal Design Define 7 Compact White TG Mouse: Logitech G403 Prodigy HS: Microlab FC50 Monitor: Dell S2721DGFA OS: Win 10 64bit
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Píšu tam "Očekáváme naskladnění 17-03-2023", tak by som predbežne predobjednal v prípade záujemcu.
Kód: Vybrať všetko
https://www.inter-tech.de/produktdetails/IM-1_POCKET.html
Pc: Ryzen 5 7600 + Noctua U12A, Gigabyte B650M GAMING X AX, Kingston FURY 32 GB KIT DDR5 6 000 MHz CL32 Renegade, Nvidia RTX 4080 Super FE, SSD Samsung 960 EVO 1TB, Inter-Tech IM-1 Pocket + Asus LOKI 1000W + Gigabyte M28U, Win 11, CZC Trickstster, Keychron Q1Pro, FiiO E07K Andes + BOSE QC35 / Shure SRH 840 / Philips Fidelio X2HR / Sennheiser IE 80 + Qnap 251 - 8G
Naskladnili ju dnes a uz aj objednane.
Doplnil by som, ze v Azii zase fici pod menom Tecware fusion
Na aliexprese som videl aj verziu s usb-c vpredu
pala prosim ta aky tam mas chladic na cpu?
seep vidim, ze tam mas 158mm noctuu. To mas bez bocneho drziaka?
Na aliexprese som videl aj verziu s usb-c vpredu
pala prosim ta aky tam mas chladic na cpu?
seep vidim, ze tam mas 158mm noctuu. To mas bez bocneho drziaka?
Ano bez bocneho drziaka.
Pc: Ryzen 5 7600 + Noctua U12A, Gigabyte B650M GAMING X AX, Kingston FURY 32 GB KIT DDR5 6 000 MHz CL32 Renegade, Nvidia RTX 4080 Super FE, SSD Samsung 960 EVO 1TB, Inter-Tech IM-1 Pocket + Asus LOKI 1000W + Gigabyte M28U, Win 11, CZC Trickstster, Keychron Q1Pro, FiiO E07K Andes + BOSE QC35 / Shure SRH 840 / Philips Fidelio X2HR / Sennheiser IE 80 + Qnap 251 - 8G
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Mar, 2023, 19:17
GameMax Spark je pre mATX a zoberie aj väčšie karty.
CPU: AMD 7800X3D GPU: Asus TUF Gaming RTX4080 MB: Asus TUF Gaming B650m-PLUS RAM: 2x16GB Kingston 6000 PSU: Asus Strix Aura 850w Gold SSD: Kingston Fury Renegade 1TB CASE: GameMax Spark Monitor: Alienware AW3432DWF