prve hodnotenie na heureke :
vela miesta na disky (8x 3.5" a 2x 2.5")
3 ventilatory v cene, nainstalovane v krabici
filtre na prach
moznost vlozit do systemu aj velku a dlhu PCIe kartu
v krabici sa disky prehrievaju
celkovo malo miesta, ale do krabice zmestite vsetko
Krabica je dobre vyrobena, vo vnutri je dost miesta, sice niekedy je to tam natesno. Problem moze nastat s PC zdrojmi, kedze niektore maju odpajatelne kable, a v tom pripade moze drziak na disky (backplane) tlacit na konektory na zdroji (toto som popravde necakal, kedze som kupil Silverstone krabicu a do nej Silverstone zdroj, ale nevadi, zdroj sa zmesti vporiadku, iba 24pin kabel musi byt dost zohnuty aby sa tam backplane zmestil bez problemov). Taktiez som spominal ze teploty diskov v krabici nie su najlepsie, avsak tento problem sa da opravit vyvrtanim par dier do chassi backplanu, aby okolo diskov mohlo prechadzat viac vzduchu, a dost velky problem robi aj filter na prach, ktory je z bocnej strany krabice. Ked tento filter date prec, tak disky dostanu odost viac vzduchu a neprehrievaju sa (z 53 C na 46 C). Celkovo si myslim ze je tato krabica jedna z najlepsich na domace NASko, aj ked ma svoje chyby, ale tie sa vzdy daju nejakym sposobom vyriesit. Odporucam!
prepana 53 stupnov by som vyhraval fialovou zelenou farbou... u mna takto :
https://i.postimg.cc/mrrDTqC5/disky.png
na storage ja osobne nepotrebujem sahat kazdy den, ilo/drac ma netrapi ani najmenej. Uz vobec nie v pivnici v baraku kde sa nachadzam 99.99% casu celorocne - keby to bolo v Singapure tak ano, to by ma trapilo silno.
Hotswap diskov je absolutna nevyhnutnost ? Mne sa tie disky nekazia az tak vela, za poslednych 6 rokov som menil nula. Slovom : nula, mozno aj kvoli tym teplotam - keby mali 53 stupnov, urcite by ich viacej pošlo.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.