Rychlejsie nahrada za TeamViewer
Rychlejsie nahrada za TeamViewer
Zdravim
poznate niekto rychlejsiu nahradu za TeamViewer? lebo dost lagguje.
jedno stolove Pc mam doma a notebook v praci. ked potrebujem viac vykonu chcem vyuzit domace PC. Alebo viem sa nejako inak "priamo" pripojit na to domace PC? myslim tym ze by som nevyuzil nijaky program ale nejaky typ vzdialeneho pristupu?
dakujem
poznate niekto rychlejsiu nahradu za TeamViewer? lebo dost lagguje.
jedno stolove Pc mam doma a notebook v praci. ked potrebujem viac vykonu chcem vyuzit domace PC. Alebo viem sa nejako inak "priamo" pripojit na to domace PC? myslim tym ze by som nevyuzil nijaky program ale nejaky typ vzdialeneho pristupu?
dakujem
Re: Rychlejsie nahrada za TeamViewer
Tailscale ako 'VPN'. Vytvara to priame spojenie medzi zariadeniami ajxked si za NAT/ neverejnou IP
Dakujem. nainstaloval som ten Tailscale. pridam som tam domaci stolny pc ak firmny notebook. Ukazuje mi ich obed ako pripojen. ale neviem ako sa pripojim z Notebooku na PC tak aby som Pc vedel ovladat ako cez teamviewer
Ak pouzivas Windows, tak RDP.
skusam tak ci onak no neviem to nastavit. 

-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 21. Jan, 2010, 16:25
cez rdp sa nepripoji ked nema VPN alebo rovnaku siet. tailscale nemam skusenost. mozno skus anydesk
CPU: N/A COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB MB: N/A RAM: G.SKILL 64GB KIT DDR5 6800MHz CL34 Trident Z5 RGB Black VGA: N/A SSD SYSTEM: WD BLACK SN850X NVMe 1 TB SSD GAMES: WD BLACK SN850X NVMe 2 TB + Samsung 980 PRO 2TB PSU: ASUS ROG Thor 1200W KEYBOARD: Logitech G915 Lightspeed MOUSE: Razer Basilisk V3 35K SCREEN 1: LG OLED42C21 SCREEN 2: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD CASE: PHANTEKS Enthoo Evolv X Matt White + 6x ARCTIC P14 PWM PST A-RGB OS: Windows 11 SPEAKERS: Mackie MR624 + Topping E50 HEADPHONES: Bezdrôtové slúchadlá Philips Fidelio L3
NAS: Synology DS920+
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
RDP ma hlavne len Windows vo verzii Pro, inak si musis vystacit s alternativami .. RDP sa zapina v nastaveniach systemu a aj mozes nastavit aky uzivatel sa moze cez RDP pripajat, nasledne ked si tam pridas sam seba, tak po pripojeni cez tailscale uz len z pracovneho zapnes Remote Desktop Connection, das tam nazov tvojho domaceho PC alebo jeho IPcku v tailscale sieti a pripojis sa. Je to rychle, ale aj tak pouzivam AnyDesk 

Spoiler: ukázať
AnyDesk musim tiez takto nastavovat? cez tie RDP a ja neviem co? nechapem preco to nemoze byt ako cez teamviewer len rychlejsie 

AnyDesk funguje super. Aj ked priserna kvalita ale je to rychle.
viem ze kvalitu viem zvysit ale potom to uz odozva nieje taka rychla

-
- Sponzor fóra silver
tak aj v teamvieveri vies nastavit kvalitu presonu a mal by byt rychlejsi je tam best quality a best performance
CPU: N/A COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB MB: N/A RAM: G.SKILL 64GB KIT DDR5 6800MHz CL34 Trident Z5 RGB Black VGA: N/A SSD SYSTEM: WD BLACK SN850X NVMe 1 TB SSD GAMES: WD BLACK SN850X NVMe 2 TB + Samsung 980 PRO 2TB PSU: ASUS ROG Thor 1200W KEYBOARD: Logitech G915 Lightspeed MOUSE: Razer Basilisk V3 35K SCREEN 1: LG OLED42C21 SCREEN 2: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD CASE: PHANTEKS Enthoo Evolv X Matt White + 6x ARCTIC P14 PWM PST A-RGB OS: Windows 11 SPEAKERS: Mackie MR624 + Topping E50 HEADPHONES: Bezdrôtové slúchadlá Philips Fidelio L3
ano viem ale aj ked nastavim v teamviewer najlepsiu odozvu stale to seka. a nebude to netom.net je dostatocne rychly
-
- Sponzor fóra silver
na oboch stranach je dostatocne rychly net? lebo ty musis pozerat odkial ides upload a kam ides download
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Zatial na bezne, rychle, komfortne pripojenie som nenasiel nic lepsie ako AnyDesk. Made in Germany.
TeamViewer funguje, ale je to bloatware. Dlho sa spusta, furt nejake hlasky (po odpojeni, po vypnuti). Po prejdeni na AnyDesk mi nechybal ani jediny raz.
Ammyy som skusal kedysi daaavno. Uz si nepamatam, tak asi ma to neohurilo. Nevravim, ze sa zasadne nezlepsili.
RDP je fajn, pokial sa ti chce nastavovat presmerovanie portov a take veci, ale samozrejme nie je to na troubleshooting u niekoho, lebo po pripojeni na PC sa ti odhlasi lokalne prihlaseny uzivatel (cize ty sa pripojis a ten sediaci za PC uvidi lock screen).
Akekolvek VNC je haraburda tak z 2002. Ako nejakou rychlostou, tak "kvalitou" obrazu, aj GUI.
Inak samozrejme musis viac rozpisat, co presne znamena "vyuzit viac vykonu doma na PC". Spustenie nejakeho programu/vypoctu lokalne na PC? Prenos 3D grafiky? Atd.
TeamViewer funguje, ale je to bloatware. Dlho sa spusta, furt nejake hlasky (po odpojeni, po vypnuti). Po prejdeni na AnyDesk mi nechybal ani jediny raz.
Ammyy som skusal kedysi daaavno. Uz si nepamatam, tak asi ma to neohurilo. Nevravim, ze sa zasadne nezlepsili.
RDP je fajn, pokial sa ti chce nastavovat presmerovanie portov a take veci, ale samozrejme nie je to na troubleshooting u niekoho, lebo po pripojeni na PC sa ti odhlasi lokalne prihlaseny uzivatel (cize ty sa pripojis a ten sediaci za PC uvidi lock screen).
Akekolvek VNC je haraburda tak z 2002. Ako nejakou rychlostou, tak "kvalitou" obrazu, aj GUI.
Inak samozrejme musis viac rozpisat, co presne znamena "vyuzit viac vykonu doma na PC". Spustenie nejakeho programu/vypoctu lokalne na PC? Prenos 3D grafiky? Atd.
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ja dost rozmyslam o prechode na anydesk z teamviewru ked skonci licencia, lebo ta ich cenova politika na mobilne zariadenia je dost mimo a zial to v praci potrebujeme, lebo robime s dementmi ktori nevedia ani telefon pouzivat
Spoiler: ukázať