Ahojte,
chcem vás poprosiť o radu. Zháňam Bluetooth prenosný reproduktor pre otca. Nenáročný poslucháč.
1. Pre pripojenie k TV - bude ho mať položený na gauči za hlavou, aby mohol TV počúvať a nemať TV príliš nahlas. Tu je dôležité aby bolo hovorené slovo dobre rozumieť.
2. Pre pripojenie Android mobilu, prehrávanie hudby rôznych žánrov.
3. Mobilný - primárne v rámci domu. Možnosť preniesť na záhradu. Tu je potrebný o trochu väčší výkon.
4. Dizajn nepodstatný.
5. Vodeodolný je podmienka. Neviem, či niektorý dokáže prežiť aj pád do bazéna (malé deti).
Druhá vec - momentálne ma TV z roku pána, ktorá nemá ani BT. Existuje nejaký jednoduchý funkčný univerzálny BT vysielač? Viem ,že kvalita prenosu sa zníži. Káble nie je možné tahať.
Cena ideálne do 100 €, max 150 €.
Ďakujem.
Bluetooth prenosný reproduktor aj k TV
Re: Bluetooth prenosný reproduktor aj k TV
A reproduktory na krk ? Repraky za hlavou niesu velka vyhra, riesil som to s mojim otcom tiez, po prve frfle ze zvuk ide od zadu, a ajtak to ma naplno a hluk v byte je rovnaky...
edit: sony srs10 som myslel, trebars, s nejakym zlavovym kuponom by sa snad dal zohnat za 130, +BT vysielac za dvacku
edit: sony srs10 som myslel, trebars, s nejakym zlavovym kuponom by sa snad dal zohnat za 130, +BT vysielac za dvacku
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Okt, 2009, 02:46
Skúšal to u mňa a bol s tým spokojný. Hlavne šlo o to, že si repro môže posunúť kde chce, kľudne položiť na stôl pred seba.
Mne sa asi najviac pozdáva JBL Charge 5, no bojím sa že bude zbytočne prebasovaný a na nízkej hlasitosti nebude zrozumiteľná reč.
Mám Marshall Emberton II - jediné čo mu na ňom vadilo bol nižší výkon než by očakával.
Mne sa asi najviac pozdáva JBL Charge 5, no bojím sa že bude zbytočne prebasovaný a na nízkej hlasitosti nebude zrozumiteľná reč.
Mám Marshall Emberton II - jediné čo mu na ňom vadilo bol nižší výkon než by očakával.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
a latencia mu nevadi? ja ked som skusal BT reprak s videom tak oneskorenie zvuku ma uplne vytacalo. mozno dnesne repraky su na tom uz lepsie, neviem, bol to nejaky JBL PartyBox
Obcas problem tych BT reproduktorov byva, ze v nich susti. Hlavne ked das nizsiu hlasitost. Plus spojenie stara tv s BT adapterom a to sustanie je este horsie.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
Ak by som nasiel v obchode sony xb41, tak si kupim eate jeden. Za tu cenu best.
TUF B650+ Wifi, 9800X3D @ Kraken 360, TridentZ 32GB 6000 CL30 Expo, 7900XTX Nitro+, 980PRO 2TB, 990PRO 4TB, Strix Aura 850W, H6i Flow + 7x A12X25 + 2x NF-A14, LG OLED42C44, Mission M32 @ SB Z @ Marantz NR1710, LGTCH G15, KoneAir @ HyperX Fury Ultra. Note24 Ultra & Watch6 Classic 47mm LTE Stolicka Antares Syn Omnia 1850
Ked jbl tak z novych generacii s dvoma repro, aj flip hra obstojne, proste nech to ma stereo a neznie to za hlavou ako strdovyskove mono + z druhej strany stredobasy. Krytie splnaju, hlasne su dost. Co som podla sheetov obfivoval tak s bt5 vies u jbl nastavit aj 2 repra ako stero, odozva je podstatne nizsia, skoro bez posunu, tie clap ci ako sa volaju za 40-60€ tiez hraju dobre. Solo som ich mal asi vsetky, v dvojici ee, a po pravde ani s rca-B adapterom. Ale trbars cez telku som posun zvuku nevnimal
Jbl charge je prebasovany. Na otvorenom priestranstve to je ok. Mam sice dvojku. Ta je stereo. Ale ak ju pouzivam doma niekde na stole alebo v polici v kuchyni je to brutal nabasovane. O kupelke ani nevravim. Vonku pri ohniku to je fajn...
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Okt, 2009, 02:46
Dakujem za rady.
Toho prebasovania som sa bal. Zvazujem teda este kupit flip 6 1 ks. Vyskusa si dlhodobo a ak to bude uzivat tak dokupim este druhy do sterea. Flip 6 ak dobre chapem ma aj ekvalizer, cim by sa basy dali znizit
Toho prebasovania som sa bal. Zvazujem teda este kupit flip 6 1 ks. Vyskusa si dlhodobo a ak to bude uzivat tak dokupim este druhy do sterea. Flip 6 ak dobre chapem ma aj ekvalizer, cim by sa basy dali znizit