hladam nejake nenarocne riesenie pre agregovanie php, apache, nginx logov.
Doteraz som fungoval na sentry.io ale stava sa mi, ze nejaky skript zblbne a sekne mi celu kvotu skor ako sa k tomu viem dostat. Tiez nevyhoda sentry je, ze mi to vie logovat len z beziaceho agenta (wordpress) a teda to tiez pridava na odozve uz tak pomaleho CMS a logovat ine veci je pain.
Skusil som ELK (elastic+logstash+kibana) ale to v zaklade vie asi prd a aj to tak vyzera cele, ze to len zbiera logy a vie v nich rychlo hladat, no nic viac.
Hladam teda nejaku alternativu, ktora by splnala:
- agregaciu logov z FTP/SSH, teda pasivne 1x denne by stiahla log za predosly den, pripadne ako ELK, ze viem urobit push na endpoint v style cat error.log | socat - TCP:localhost:50000
- idealne aby vedela aj apache/nginx logy, nie len php errory
- nejaky system tagovania, teda ze mi to automaticky oznaci z akeho webu, aka priorita, spajanie rovnakych errorov
- self-hosted, pripadne sluzba, ktora by bola do 10e/mesiac (ale fakt by som radsej nieco u seba

Zatial som nasiel veci ako Grafana Loki, Prometheus, Sematext Logs, Graylog ..ale bud to v nejakej forme tiez chce ELK alebo tam neviem dostat logy z FTP nejakym jednoduchym sposobom. Mozno len nechapem

Sentry ponuka self-hosted riesenie ale to je overkill (v podstate by mi to zabilo NAS, kde by to bezalo). Platena verzia je zas mimo budget.