Naplast proti prederaveniu tenisiek
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Naplast proti prederaveniu tenisiek
Mam dlhodoby problem, ze palce na nohe mi prederavia kazdu topanku do par mesiacov. Na youtube v jednom videu som videl ze toto https://www.amazon.com/gp/product/B097Y ... 53a4de1c71 lepili do vnutra topanok ako funkcnu prevenciu. nevedie o nejakej dostupnej alternative v nasich koncinach? to konkretne som nasiel na nemeckom amzone v trojbaleni za 52 eur + 16 postovne, ale nejaka alternativa by mohla existovat aj u nas.
Spoiler: ukázať
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Re: Naplast proti prederaveniu tenisiek
Mozno staci ostrihat nechty
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
nestaci
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
nestaci, ja mam ten isty cirkus. O alternativach neviem, vyriesene to nemam.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Mar, 2023, 19:17
Ja mám strašne veľký palec na nohe aj sa chudák derie s tej topánky ale toto sa mi ešte nestalo. Kúp si robotnícku obuv s kovovou špičkou
CPU: AMD 7800X3D GPU: Asus TUF Gaming RTX4080 MB: Asus TUF Gaming B650m-PLUS RAM: 2x16GB Kingston 6000 PSU: Asus Strix Aura 850w Gold SSD: Kingston Fury Renegade 1TB CASE: GameMax Spark Monitor: Alienware AW3432DWF
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Lebo capcete nespravna chodza. Ja tiez zoderiem tenisku ako prve v predu pri palcoch. Dovod viem, capcem a nezavazujem si tenisky. Riesenim by bolo asi len nosit spevnenu obuv na spiclach, ale to dam papa teniskam a obuv bude vyzerat skor ako robotnicka
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- molnart
- Pokročilý používateľ
nechtami to nie je, zena ma poslala ma pedikuru pred rokmu, uplne vystrasila tam tu zensku ze co ma cakat a ona ze mam nechty uplne pohode, ale cely palec mi ukazuje nahor. prikladam to video https://youtu.be/Efgxt9C3Cmw
robotnicke topanky nechcem, tiez si topanky nezavezujem, potrebujem take do ktorych len vstupim bez toho ze by som sa musel zohnut a pouzit ruky. ale napr. topanky ktore som nosil len do fitka a nikde inde 2-3 hod tyzdenne, vzdy ich zavazoval a boli aj dost uzke sa mi tiez do roka prederavili. barefotaky takisto.
robotnicke topanky nechcem, tiez si topanky nezavezujem, potrebujem take do ktorych len vstupim bez toho ze by som sa musel zohnut a pouzit ruky. ale napr. topanky ktore som nosil len do fitka a nikde inde 2-3 hod tyzdenne, vzdy ich zavazoval a boli aj dost uzke sa mi tiez do roka prederavili. barefotaky takisto.
A koľko si už tie botasky nezaväzuješ ? Tipnem si že zrejme dlhodobo, a tak si sa podvedome naučil dvíhať palec, aby si ich "nevyzul" a svalová pamäť je svina, takže ten palec dvíhaš aj keď máš nohu zaviazanú. Ponožky ti koľko vydržia ? týždeň ?
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Zacni nosti barefoot obuv, zo sirokou spickou.
Ak nechces nic drahe na zaciatok ako vivobarefoot, tak dobry priemer su merrel topanky, napr. Vapor glove 3/4 su okolo 70 eur.
Stlacat prsty v topanke je vseobecne nezdrave, januz bezne topanky nemam niekolko rokov a na svadbach placem ze este nemam barefoot spolocenske
Ak nechces nic drahe na zaciatok ako vivobarefoot, tak dobry priemer su merrel topanky, napr. Vapor glove 3/4 su okolo 70 eur.
Stlacat prsty v topanke je vseobecne nezdrave, januz bezne topanky nemam niekolko rokov a na svadbach placem ze este nemam barefoot spolocenske
- molnart
- Pokročilý používateľ
zrovna merrel vapor glove som si kupoval vo february, realne som ich zacal nosit az koncom marca lebo bola mi v nich este zima a uz nejaky cas maju tiez dieru, vydrzali mi historicky najkratsie. s ponozkami problem nemam, tie sa mi vacsinou skor prederavuju na pate ze je z nich take sitko ako pri palci. vseobecne nemam rad uzke topanky a nemam pocit ze by som nich bol nejako stlacany.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ok tak nice try.
Je pravda ze materialovo su merely slabe, vivobarefoot stoja 150 vyssie (modely primus su fajn pre mna) ale vydrzia viac o dost.
Daj foto kde to prechodis a ako to bude ozaj specifikum nohy mozno, stalo by za mydlienku ti chodzu riesit s konzultacne mozno predsa. Alebo sandale
Je pravda ze materialovo su merely slabe, vivobarefoot stoja 150 vyssie (modely primus su fajn pre mna) ale vydrzia viac o dost.
Daj foto kde to prechodis a ako to bude ozaj specifikum nohy mozno, stalo by za mydlienku ti chodzu riesit s konzultacne mozno predsa. Alebo sandale
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
tak uz len https://www.crocs.eu/
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Tie su super, za normalnych okolnosti bezna vychadzkova obuv, ale ked treba tak zapnes uzavierku a mas plnohodnotnu pracovnu obuv vhodnu aj na zvaranie/tazbu dreva v lese atd...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Mozno blba rada, ale co keby si skusil o trochu vacsie boty? ( o pol cisla )
- molnart
- Pokročilý používateľ
tak by sa urobila diera trochu dalej od spicky.
odfotil som si topanky ktore mam tak po ruke https://imgur.com/a/RENxKIy na tych ciernych tie dierky az tak nevidno na fotke tak som ich zakruzkoval
odfotil som si topanky ktore mam tak po ruke https://imgur.com/a/RENxKIy na tych ciernych tie dierky az tak nevidno na fotke tak som ich zakruzkoval