CPU Intel + MB a RAM okolo 250 €
CPU Intel + MB a RAM okolo 250 €
Chcel by som si nechať poradiť ohľadom komponentov do PC. Ide mi o čo najvyšší výkon za cca 250 €, resp. 300 je absolútny strop. Aktuálne zvažujem i5 12400F + 32 GB RAM + MB s B760, kde by som sa zmestil do cca 250€ bez DPH. Nebránim sa ani bazáru. Viete poradiť niečo lepšie v pomere cena/výkon? Iba Intel.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Re: CPU Intel + MB a RAM okolo 250 €
No lepšie asi nemáš čo vymyslieť, leda nejaká super ponuka z bazáru.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
suhlas.
A z toho bazaru to nebude snad o halier lacnejsie kedze pan nakupuje bez dépéháhá.
A z toho bazaru to nebude snad o halier lacnejsie kedze pan nakupuje bez dépéháhá.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Ďakujem za potvrdenie. Snažil som sa vyšpekulovať kadečo, našiel som na bazosi i7-10700 za 150 ale to by som si asi nepolepšil. Inak je na bazaroch celkom bieda, jedine pamate sa daju kupit za par korun a sem-tam nejaka doska ale ziadne terno
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Ešte by som Vás chcel poprosiť o zhodnotenie zostavy s podobným základom, avšak táto bude okrem instagramov a fejsbukov aj na hranie. Rozpočet je mierne cez limit 950, ale ak je to ok, tak toto ešte prejde. Veľkosť monitora je viacmenej daná, 31" už je "veľa". Na druhej strane, 27" + QHD bude mať jemnejší raster.
edit:
Ešte dodám, že tu sa s nejakou upgradovateľnosťou v budúcnosti nepočíta. Doterajší PC dotyčným vydržal cca 8 rokov a viacmenej sa ho nedotkli. Toto čaká podobný osud. Preto už teraz 32 GB RAM a preto aj neriešim, že do danej dosky už nepôjdu výrazne novšie CPU.
https://www.alza.sk/nakupni-seznamy.htm ... 869667D652
edit:
Ešte dodám, že tu sa s nejakou upgradovateľnosťou v budúcnosti nepočíta. Doterajší PC dotyčným vydržal cca 8 rokov a viacmenej sa ho nedotkli. Toto čaká podobný osud. Preto už teraz 32 GB RAM a preto aj neriešim, že do danej dosky už nepôjdu výrazne novšie CPU.
https://www.alza.sk/nakupni-seznamy.htm ... 869667D652