Zdravím
Je tu niekto kto používa ten tv box(android) k magio televízii od telekomu ?
Dnes som to zapojil a zatiaľ čisté nešťastie.
Keď zapnem magio tv app všetky programy hnusne "trhajú" pri každom pohybe na obrazovke. Ovládač funguje len keď mierim na milimeter presne na ten idiot box od nich. Odozva ovládania tiež čistá katastrofa. Našťastie sa mi to podarilo zmeniť vypnutím animácií.
Ale ten trhaný obraz je horší pozerám televízor 5 minút a cítim, že ma s toho bolia oči.
Ak by ste niekto vedeli poradiť ako to nastaviť aby to bežalo ako tak normálne budem vďačný.
Telekom TV Box
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Re: Telekom TV Box
Ak sa to neustali casom (moze na uvod bezat nejaka aktualizacia Androidu, aplikacii, cohokolvek, nechaj tomu par hodin), reklamovat.. Neviem, ktory presne mas na mysli a ci oni nieco nevymenili, ale o par dni to budu dva roky, co mam ten "novy" a nic z toho som za cely cas nezazil.. Nehovoriac o tom, ze "nastaviť aby to bežalo ako tak normálne" som vobec nemusel riesit..
Ovladac pri tom mojom urcite nie je IR, funguje aj spoza prekazky, zakryty rukou a pod..
Navyse obraz cez ten ich box je u mna ovela kvalitnejsi ako cez webove prehliadace resp. aplikaciu v smart TV..
Aky mas net? Ten bezi normalne?
Ovladac pri tom mojom urcite nie je IR, funguje aj spoza prekazky, zakryty rukou a pod..
Navyse obraz cez ten ich box je u mna ovela kvalitnejsi ako cez webove prehliadace resp. aplikaciu v smart TV..
Aky mas net? Ten bezi normalne?
Spoiler: ukázať
Re: Telekom TV Box
Díky za tip. Vypadá, že tam naozaj len bežala nejaká aktualizácia.
Reštartoval som to pár krát a spustil automatické nastavenie obrazu. Trhanie obrazu zmizlo. Farby boli trocha studené ale tak pohral som sa s color profilom a je to lepšie. Ovládač už je tiež ok.
Primárne pozerá TV žena ja už by som to dávno zrušil, tak uvidím čo nato povie. Pravdepodobne to bude všetko OK len ja mám citlivé oči na tieto veci.
Reštartoval som to pár krát a spustil automatické nastavenie obrazu. Trhanie obrazu zmizlo. Farby boli trocha studené ale tak pohral som sa s color profilom a je to lepšie. Ovládač už je tiež ok.
Primárne pozerá TV žena ja už by som to dávno zrušil, tak uvidím čo nato povie. Pravdepodobne to bude všetko OK len ja mám citlivé oči na tieto veci.