Mobil do 250 EUR

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
kapacita
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 25. Apr, 2016, 20:30

Mobil do 250 EUR

Príspevok od používateľa kapacita »

Ahojte..

Viem, ze RAM minimmum 8GB, ale neviem, ci toto uz nie je stara info.
Neviem aky CPU, aby som nenaletel.
Ide to pre zenu, hlavne instagram, ale mozno aj ine veci, klasika foto (netreba imitovat zrkadlovku, kedze verim ze laik nerozozna fotky v tychto rokoch)..
Ale zaroven viem, ze dnes uz aj "kalkulacka" ma vyssie naroky, nez Apollo 11..

Dnes ma Honor (asi 10 rocny s 2GB RAM), je to stale dobra znacka? Prekvapuje ma, ze jej tolko vydrzal, ale je uz tesne pred rozsypanim sa.

Hry nehra, takze tam naroky nie su. Ale neviem ani kde zacat, ci filtrovat "co chce" alebo filtrovat "co nechce".

Skoda, ze tu momentalne nikto nepredava nieco v tejto cene :)
Mozno sa oplati pockat si...

Dik za kazdy tip.
Dunar
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: Ne 06. Sep, 2015, 12:17

Re: Mobil do 250 EUR

Príspevok od používateľa Dunar »

Nejaky Redmi Note 14 Pro alebo nieco podobne (Poco X7) urobi velmi dobru sluzbu. Aj fotak bude samozrejme o galaxiu inde ako to co ma aktualne.
Honor nema uz dlhsiu dobu ziadne zaujimave modely.
kapacita
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 25. Apr, 2016, 20:30

Príspevok od používateľa kapacita »

Ona sa boji, ze si zvykla na Honor a tazko sa bude zvykat na iny model. Neviem co je na tom az take odlisne, ked je android ako android (aj tak bude citit ten prechod na vyssi nadroid, nie? aj keby zostane pri honor)
Lebo Honor sa da za 180 400 Lite 8/256 alebo potom magic 7 lite 8/512 za 230 nerozbalene z bazarov tu a tam, - tie su v porovnani s tym Redmi Note 14 Pro horsie?
Co som pozeral, tak rozlisenie ma Redmi Note 14 Pro cca o 10% vyssie (rovnaka velkost obrazovky) cize 446 vs 394 ppi MediaTek Dimensity 7300 Ultra vs 7025 .. fotak lepsi, aj ked tu neviem co je uz marketing a co nie, 200Mpix :) ale zas video ma 240fps vs 30 fps ale dokonca ma aj f2.2 vs f2.45 no ale len hmotnost 190 vs 170g ale zas IP68 moze byt omnoho lepsie ako IP64 co sa moze zist pri rozlicnych nehodach, (sice malo pravdepodobne, ale ked uz je to "v cene")

takze asi ano, asi je Note 14 pro za cca +20eur lepsi.. :) dik za tip.
Používateľov profilový obrázok
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Príspevok od používateľa HellAngel »

Ina je nadstavba, co si ale dobre poznamenal, keby si aj kupila dnes honor, tak proste bude mat ine ikonky a niektore veci sa ovladaju inac. Rn14 pro je v pohode telefon. Za tie peniaze moze byt. Este v hre by mohol ostat poco x7 8/256gb alebo cmf phone 2 8/128gb
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
Dunar
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: Ne 06. Sep, 2015, 12:17

Príspevok od používateľa Dunar »

kapacita napísal: Ne 10. Aug, 2025, 20:34 Ona sa boji, ze si zvykla na Honor a tazko sa bude zvykat na iny model.
Ako piše kolega nadomnou, Honor spred 10. rokov a ten dnešny su dosť ine telefony. Takže si na to bude musieť zvykať tak či tak. Tak tam tento argument rovnakej značky pada.

Návrat na "Nákupná poradňa"