Blue screen
Blue screen
Cavte.Nevedel som kam mam dat tuto temu tak ju davam sem. Nedavno mi zacalo vyhadzovat pri hrani hier modru obrazovku ale bez textu, a samozrejme mi neostava nic ine ako reset kompu. Neviete cim to moze byt???PLS poradte
Skus ine ovladace , pripadne otvor bednu pri hrani ci sa to neprehrieva. Otazka je aky je ten 300w zdroj ?
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
Moze to byt zdrojo, ale aj stupnami na CPU 45°C chlope to je celkom dost...skus to neako viac chladid(CPU aj mozes skusin na grafe)....proste tam das len neaky chladic len ho napriklad opries a daco aby fukal na CPU aj skus na grafu...Poskusaj a potom napis ako.g0mez008 napísal:volaky neznackovy MS INDUSTRIAL co bol ku bedni.Myslis ze uz nepodava taky vikon aky by mal???No prehrievat sa to neprehrieva CPU ma tak okolo 43-45 stupnov a grafika mala aj 85 a islo setko v pohode. Skusal som aj preinst. Windowsu aj nove ovladace a nic.
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III
ten zdroj otrep do kosa bo ti odj... cele pc a potom ta to bude mrziet
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
mozne je secko ale co mas pri tych ramkach ked sa ti tak prehrievaju? pokial ich mas na defaulte 200mhz a def voltazi tak by sa prehrievat nemaly same od seba, a ostatne komponenty by na nich velky vpliv mat nemaly. (ako kazda suciastka ma istu teplotu od kedy jej teplota uz "naozaj" vadi)
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
jednoducjo povedane nestiha zdroj
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
tych 45stupnov na CPU je UPLNE V PORIADKUBdurex napísal:Moze to byt zdrojo, ale aj stupnami na CPU 45°C chlope to je celkom dost...skus to neako viac chladid(CPU aj mozes skusin na grafe)....proste tam das len neaky chladic len ho napriklad opries a daco aby fukal na CPU aj skus na grafu...Poskusaj a potom napis ako.g0mez008 napísal:volaky neznackovy MS INDUSTRIAL co bol ku bedni.Myslis ze uz nepodava taky vikon aky by mal???No prehrievat sa to neprehrieva CPU ma tak okolo 43-45 stupnov a grafika mala aj 85 a islo setko v pohode. Skusal som aj preinst. Windowsu aj nove ovladace a nic.