ASUS A8V deluxe
ASUS A8V deluxe
mate niekto skusenosti z touto doskou a sata diskami? mne na nej akosi sata disky blbnu nemate podobny problem?
Re: ASUS A8V deluxe
Definuj blbnu ? Skus to rozpisat.krocan napísal:mate niekto skusenosti z touto doskou a sata diskami? mne na nej akosi sata disky blbnu nemate podobny problem?
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
Re: ASUS A8V deluxe
no kupil som sata disk WD zapojil som ho a potom mi napriklad pri starte win zamrzol pc a stiahol som si utilitku od WD na skontrolovanie disku ale nesiel mi skontrolovat tak som s ninm zasiel k susedovi a u neho vsetko islo ako ma ist tak som si pre zmenu pozical jeho sata disk a ten mi tiez nesiel skontrolovat ako najst ho win najde ale potom to robi neplechuAjsTi napísal:Definuj blbnu ? Skus to rozpisat.krocan napísal:mate niekto skusenosti z touto doskou a sata diskami? mne na nej akosi sata disky blbnu nemate podobny problem?
Skus aktualizovat bios na doske na novsi. Pripadne ajk sa jedna o sata 2 disk , skus prepnut jumperom na disku na sata 1.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
Mno mas SATA 1 radic na doske, to som si pozrel na nete. Skus este ovladace najnovsie. Mas tento radic Promise's PDC20378 RAID.krocan napísal:bios mam najnovsi a jumer som tam dal bez jumpera mi ho ani nenajdeAjsTi napísal:Skus aktualizovat bios na doske na novsi. Pripadne ajk sa jedna o sata 2 disk , skus prepnut jumperom na disku na sata 1.
ale kde to najdem?AjsTi napísal:Mno mas SATA 1 radic na doske, to som si pozrel na nete. Skus este ovladace najnovsie. Mas tento radic Promise's PDC20378 RAID.krocan napísal:bios mam najnovsi a jumer som tam dal bez jumpera mi ho ani nenajdeAjsTi napísal:Skus aktualizovat bios na doske na novsi. Pripadne ajk sa jedna o sata 2 disk , skus prepnut jumperom na disku na sata 1.
Co skusit na stranke vyrobcu .krocan napísal:ale kde to najdem?AjsTi napísal:Mno mas SATA 1 radic na doske, to som si pozrel na nete. Skus este ovladace najnovsie. Mas tento radic Promise's PDC20378 RAID.krocan napísal:bios mam najnovsi a jumer som tam dal bez jumpera mi ho ani nenajdeAjsTi napísal:Skus aktualizovat bios na doske na novsi. Pripadne ajk sa jedna o sata 2 disk , skus prepnut jumperom na disku na sata 1.
tie co su tam som skusal a nic stale to isteAjsTi napísal:Co skusit na stranke vyrobcu .krocan napísal:ale kde to najdem?AjsTi napísal:Mno mas SATA 1 radic na doske, to som si pozrel na nete. Skus este ovladace najnovsie. Mas tento radic Promise's PDC20378 RAID.krocan napísal:bios mam najnovsi a jumer som tam dal bez jumpera mi ho ani nenajdeAjsTi napísal:Skus aktualizovat bios na doske na novsi. Pripadne ajk sa jedna o sata 2 disk , skus prepnut jumperom na disku na sata 1.
Skusil by som si poziciat disk , ktory je od vyroby SATA 1. Ak by i tak blbol a ty si vsetko dodrzal ako som Ti napisal , novy bios ,nove ovladace atd. a chyba je stale , doska je jednoznacne na reklamaciu. Este nieco , nemas to nejako pretaktovane ?
no skusil som este nejaky jumper na disku dat a ono to pomohlo ale este mi nejde nejake SMART naco to je?AjsTi napísal:Skusil by som si poziciat disk , ktory je od vyroby SATA 1. Ak by i tak blbol a ty si vsetko dodrzal ako som Ti napisal , novy bios ,nove ovladace atd. a chyba je stale , doska je jednoznacne na reklamaciu. Este nieco , nemas to nejako pretaktovane ?
Tym jumperom si disk prepol zo sata 2 na sat 1 O tom som Ti uz pisal vyssie. Citaj poriadne. SMART je vlastne ochrana pevnych diskov.krocan napísal:no skusil som este nejaky jumper na disku dat a ono to pomohlo ale este mi nejde nejake SMART naco to je?AjsTi napísal:Skusil by som si poziciat disk , ktory je od vyroby SATA 1. Ak by i tak blbol a ty si vsetko dodrzal ako som Ti napisal , novy bios ,nove ovladace atd. a chyba je stale , doska je jednoznacne na reklamaciu. Este nieco , nemas to nejako pretaktovane ?
ale este som tam dal jeden jumperAjsTi napísal:Tym jumperom si disk prepol zo sata 2 na sat 1 O tom som Ti uz pisal vyssie. Citaj poriadne. SMART je vlastne ochrana pevnych diskov.krocan napísal:no skusil som este nejaky jumper na disku dat a ono to pomohlo ale este mi nejde nejake SMART naco to je?AjsTi napísal:Skusil by som si poziciat disk , ktory je od vyroby SATA 1. Ak by i tak blbol a ty si vsetko dodrzal ako som Ti napisal , novy bios ,nove ovladace atd. a chyba je stale , doska je jednoznacne na reklamaciu. Este nieco , nemas to nejako pretaktovane ?
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Júl, 2005, 20:00
ja mam taky isty problem so SATA diskom .... aky jumper si tam este dal ???krocan napísal:ale este som tam dal jeden jumperAjsTi napísal:Tym jumperom si disk prepol zo sata 2 na sat 1 O tom som Ti uz pisal vyssie. Citaj poriadne. SMART je vlastne ochrana pevnych diskov.krocan napísal:no skusil som este nejaky jumper na disku dat a ono to pomohlo ale este mi nejde nejake SMART naco to je?AjsTi napísal:Skusil by som si poziciat disk , ktory je od vyroby SATA 1. Ak by i tak blbol a ty si vsetko dodrzal ako som Ti napisal , novy bios ,nove ovladace atd. a chyba je stale , doska je jednoznacne na reklamaciu. Este nieco , nemas to nejako pretaktovane ?
||CPUAMD Phenom II X4 955 @3.8Ghz ||MB ASUS Crosshair IV Formula ||CASE CoolerMaster Elite 330||PSU CoolerMaster Real Power M620 ||RAM 2 x 4GB Patriot DDR3 1333MHz ||GPU EvGA GTX560ti ||Zvuk Creative Extreme Gamer X-Fi ||Genius 5.1 SW 5000 ||HDDS-ATAII Barracuda 7200.11 1TB 7200rpm 32MB ||DVD+/-RW ASUS DRW-1814BLT Lightscribe ||LCD ASUS 22" LCD VW222S 2ms ||
nemam tam ziadny iba ten na prepnutie zo sata na sata2risiak napísal:ja mam taky isty problem so SATA diskom .... aky jumper si tam este dal ???krocan napísal:ale este som tam dal jeden jumperAjsTi napísal:Tym jumperom si disk prepol zo sata 2 na sat 1 O tom som Ti uz pisal vyssie. Citaj poriadne. SMART je vlastne ochrana pevnych diskov.krocan napísal:no skusil som este nejaky jumper na disku dat a ono to pomohlo ale este mi nejde nejake SMART naco to je?AjsTi napísal:Skusil by som si poziciat disk , ktory je od vyroby SATA 1. Ak by i tak blbol a ty si vsetko dodrzal ako som Ti napisal , novy bios ,nove ovladace atd. a chyba je stale , doska je jednoznacne na reklamaciu. Este nieco , nemas to nejako pretaktovane ?