Gigabyte GA-K8N Pro-SLI

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Používateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00

Gigabyte GA-K8N Pro-SLI

Príspevok od používateľa allshe »

zdravim. mate niekto skusenosti s touto doskou? alebo akoukolvek Gigabyte. pretaktujem procak a vyhodi mi to pri bootovani take nieco ze: Over CPU frequention right now!! CPU Clock frequention: 270 Mhz

napriklad..tie Mhz to je v podstate "fsb"...vyzera to tak ze som kupil zase chujovu dosku? poradte co s tym:)
NB Acer Aspire 3810T
Marek
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa Marek »

A inak ide vsetko v pohode? Zrejme to je len taka informacia ze mas pretaktovany CPU. Inak co som pocul Gigabyte dosky su jedny z najlepsich na pretaktovanie.
allshe
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa allshe »

nie praveze nejde nic dobre. ak to prejdem cez nejakych tych 230 - 240 MHz tak to proste vypise tuto hlupost a restartne sa....zase vypise..a zase sa restartne...a dookola to iste..... takze gigabyte asi taaazko budu nejake dobre na pretaktovanie. zle si urcite pocul:)... no a inak to neni jediny problem tej dosky. externe cidlo mi odmeralo po cca hodine chodu pocitaca 58 stupnov na chladici chipsetu:((( co je pre mna nepripustne (pri nepretaktovanom stroji) takze ju idem vratit :P uz tretia doska za tyzden:P:P a rozhodol som sa zase prihodit peniazky a kupim Asus A8N-SLI Premium. tak dufam ze to bude okej uz bo uz nemam naladu vkuse rozoberat stroj
NB Acer Aspire 3810T
Marek
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa Marek »

No ja mam staru Gigabytku, tak z vlastnej skusenosti neviem povedat teraksiu uroven tejto znacky. Ale napriek tomu na webe sa pise ze tieto dosky patria medzi to lepsie zelezo (zalezi aj od modelu), aj ked dost malo sa predavaju.

Návrat na "Základné dosky"