vzdielanie netu....PROSIM VAS PORADTE
vzdielanie netu....PROSIM VAS PORADTE
Cawte...takze mam takyto problem...na starom pc(celeron 300,160MB RAM 20GB HDD windows 98SE) mam net,isdn a chcem ho zdielat na moj pc kde mam WinXP....siet mam vytvorenu pomocou Wi-Fi,vsetko funguje len ten net nie...neviem ako ho mam na tej 98SE dat zdielat
isdn mas modem?...alebo router?......
pokial iba modem...tak marekova odpoved je jasnym riesenim.....nic jednoduchsie nexistuje........pokial mas wi-fi router...je to este jasnejsie.....ale to by si musel mat aj wi-fi kartu.....a pokial mas 400 zbytocnych korun...tak si kup hub a mas po problemoch....router by bol idealny...nemusel by si mat zapnute obidve pc naraz....ale money...money
pokial iba modem...tak marekova odpoved je jasnym riesenim.....nic jednoduchsie nexistuje........pokial mas wi-fi router...je to este jasnejsie.....ale to by si musel mat aj wi-fi kartu.....a pokial mas 400 zbytocnych korun...tak si kup hub a mas po problemoch....router by bol idealny...nemusel by si mat zapnute obidve pc naraz....ale money...money
Epox 8RDA3G *** Athlon 2400 xp+ @2110 MHz *** 512 MB RAM 2.5-3-3-6 *** MSI NX6800GT 256MB @ 425/1170 arcticICE cooler *** 40 + 80 GB WD PATA HDD
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
to neni velmi riesenie co spominas ess, hub mu nepomoze, pravdepodobne budes musiet nejaky proxyserver nahodit na tu w98, ale osobne som to neskusal a bohuzial v tomto viacej neviem poradit, toto s tym wifi a podobne riesenim neni vobec vedie este do vecsich problemov. ale pokial mas namakany isdn externy modem tak sa mi zda ze mal rovno aj swich v sebe a to si mohol na to viacej kompov napojit, ale tak ci tak, isdn velmi draha technologia pre dnesny svet
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
aha.....chybicka se vloudila......jararak ma pravdu...som nerozmyslal co pisem asiq som zam@ilovanyjararak napísal:to neni velmi riesenie co spominas ess, hub mu nepomoze, pravdepodobne budes musiet nejaky proxyserver nahodit na tu w98, ale osobne som to neskusal a bohuzial v tomto viacej neviem poradit, toto s tym wifi a podobne riesenim neni vobec vedie este do vecsich problemov. ale pokial mas namakany isdn externy modem tak sa mi zda ze mal rovno aj swich v sebe a to si mohol na to viacej kompov napojit, ale tak ci tak, isdn velmi draha technologia pre dnesny svet
pravda je ze neaky proxy potrebovat bude, v podstate to funguje takto:
PC2 -> hub -> proxy -> PC1
proxy + PC1 je v podstate to iste, je to stale PC1, len som to pre nazornost ukazal takto ....
k tej 98cke> s tym ti asiq velmi nepomozem....za mojich cias som este velmi na 98cke nesietoval....takze len .... skus program proxy++ alebo este nejake ine skus na nete najst .... ja sa skusim tiez na nejake riesenie kuknut,,,ked nieco najdem...dam vediet
Epox 8RDA3G *** Athlon 2400 xp+ @2110 MHz *** 512 MB RAM 2.5-3-3-6 *** MSI NX6800GT 256MB @ 425/1170 arcticICE cooler *** 40 + 80 GB WD PATA HDD