no, moja zostava je C2DE6400 pretaktovane na 3Ghz, vsadene do DS3ky.. (pamate mam 2x1GB A-DATA 800MHz 5-5-5-18, grafika 7900GTO (700/1600), atd..)
skusal som akurat prilozit ruku na chladic chipsetu na doske, ale je to sila, uplne zeravy, ruku tam neudrzim, je tam nejaky medeny pasiv.. nakolko je to vazne? chcel by som tuto frekvenciu (fsb 375) prevadzkovat nastalo..
Teplota chipsetu na DS3
skus pozriet napr. v SpeeFane aku teplotu ti ukazuje na tom chipsete
ale pokial to chces prevadzkovat na stalo a ten chipset ti tak "topi" tak by som sa urcite poobzeral po nejakom lepsom chladici... a mozno by si to potom vytiahol aj na FSB400
ale pokial to chces prevadzkovat na stalo a ten chipset ti tak "topi" tak by som sa urcite poobzeral po nejakom lepsom chladici... a mozno by si to potom vytiahol aj na FSB400
Spoiler: ukázať
- mamamia
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Sep, 2006, 02:00
no, asi skusim tu sponu.. tam nie je moc miesta, dost zavadzia chladic z procesora, AC Freezer 7 Pro.. mozno este vacsi pasiv, ale tento vyzera slusne, takze neviem, ci by to hocijaky pasiv uchladil..
btw, skusal som uz aj fsb 400, slo to ok, ale s vyssou voltazou na procesore, tak som to znizil na momentalny stav
inac, hlucnost mi v podstate az tak nevadi a po pretakte mi jeden z ventilatorov zacal kusok rezonovat, ale nechce sa mi zistovat ktory :roll:
btw, skusal som uz aj fsb 400, slo to ok, ale s vyssou voltazou na procesore, tak som to znizil na momentalny stav
inac, hlucnost mi v podstate az tak nevadi a po pretakte mi jeden z ventilatorov zacal kusok rezonovat, ale nechce sa mi zistovat ktory :roll: