Caute, prosim Vas o radu ohladom audio driveru na tuto dosku. Ked dam instalovat audio driver z prilozeneho CD tak na konci napise nieco ako HD Audio driver not found...a neviem preco to robi. Vyuzijem zaroven tuto situaciu a spytam sa este, ako sa da prehodi HDD ked ho mam ako H:, aby som ho mal C:, mam tam citacku kariet a ta mi vytvorila plno akoze diskov, jedne je aj c:
Dikes
Prosim o radu - zvuk na P5B Deluxe
Tu mas drivery na zvuk:
http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/misc/a ... 70_DTS.zip
Menovky diskov sa prehadzuju v:
My Computer -> Manage -> Disk Management kliknes na prislusnu particiu a das Change Drive Letter and Paths.
V tvojom pripade ti to ale nepomoze, pretoze win mas nahodeny na H a na systemovom disku nemozes zmenit pismeno!
Jedine reinstal s tym, ze si odpoj citacku, nainstaluj win na C: a nasledne pripoj citacku.
http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/misc/a ... 70_DTS.zip
Menovky diskov sa prehadzuju v:
My Computer -> Manage -> Disk Management kliknes na prislusnu particiu a das Change Drive Letter and Paths.
V tvojom pripade ti to ale nepomoze, pretoze win mas nahodeny na H a na systemovom disku nemozes zmenit pismeno!
Jedine reinstal s tym, ze si odpoj citacku, nainstaluj win na C: a nasledne pripoj citacku.
MB: ASUS P8Z77-M PRO | CPU: Core i7-3770K | Cooler: Noctua NH-U12P SE2 | VGA: ASUS GTX660-DC2O-2GD5 | RAM: 4 x Micron MT8JTF25664AZ-1G4M1 | HDD System: Crucial M4 128 GB (CT128M4SSD1) | HDD 2 & 3: WD Scorpio Black 320 GB SATA Hard Drives (WD3200BEKT) | DVD-RW: Optiarc AD-7250H | PSU: Corsair TX550M | CASE: Fractal Design Define Mini | Monitor: Dell UltraSharp U2212HM
V poho - rad .
Inak mam na teba taku otazocku - ja mam totiz s tou zvukovkou taky problem, ze:
1) nejde mi nahravat prehravany zvuk bez loop-back kablu
2) nejde mi HW mixovanie a EAX1 a EAX2
Ako u teba?
Inak mam na teba taku otazocku - ja mam totiz s tou zvukovkou taky problem, ze:
1) nejde mi nahravat prehravany zvuk bez loop-back kablu
2) nejde mi HW mixovanie a EAX1 a EAX2
Ako u teba?
MB: ASUS P8Z77-M PRO | CPU: Core i7-3770K | Cooler: Noctua NH-U12P SE2 | VGA: ASUS GTX660-DC2O-2GD5 | RAM: 4 x Micron MT8JTF25664AZ-1G4M1 | HDD System: Crucial M4 128 GB (CT128M4SSD1) | HDD 2 & 3: WD Scorpio Black 320 GB SATA Hard Drives (WD3200BEKT) | DVD-RW: Optiarc AD-7250H | PSU: Corsair TX550M | CASE: Fractal Design Define Mini | Monitor: Dell UltraSharp U2212HM