prehodil som mechaniku samsung,ktora mala ide konektor na samsung, ktora je sata,win ju nasiel a nainstaloval,problem je ze ked chcem hocico otvorit z dvd-cd restartuje sa komp!!skusil som prehodit konektor na doske,vypnut sata2 na doske a nic nepomaha,chcem otvorit-iba citat dvd a hned nasleduje restart!!ma s tym niekto skusenosti?thx
iba upozornim ze nema to nic s pretaktovanim robi to aj na default..
tu polozlku v biose nevidim,myslis nejaky ovladac na sata dvd mechaniky?win ma tu dvd instalnutu aj mi otvori subor ale ked ho dam rozbalit,alebo otvorit fotku to je jedno nasleduje restart
tak mechanikou to nie je v inom kompe som z nej nainsaloval system...
komp v ktorom nejde je mini desktop,kde je win nainstalovany asi 6 mesiacov,GB K8N51, S2800,2x512MB,160Samsung(sataII), X800GTO, mATX Fortron 300W,cele je to pretaktovane...ide o to ze chcem tam mat sata dvd rw,aby tam nemuseli byt ide kable,lebo sa to dost hreje a tymto by som vyriesil prudenie na pasivy...
mozno slaby je zdroj a nevladze to udrzat stabilne - pri nestabilite sa niektore dosky restartuju .... (dvdrom ma predsa dost vysoky odber (W) ale aj potrebny prud (A) ) ...
Life is short - enjoy it! HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
tak skusil som 400W zdroj a takisto restart...isiel som este raz do biosu,zhorsil casovanie ramiek a teraz uz nerestartuje ale vypisuje nejaku chybu exploreru,samozrejme dvd necita ani nic neotvara...je to zrejme chyba systemu a neviem asi len reinstal winu ,mam tam kopec programov...kua
je mozne ze su nestabilne ked to ma pretaktovane a je mozne ze proste robia nejake chyby aj pri nepretaktovani lebo mozno nesu nejako extra kompatibilne alebo co. tak to otestuj a uvidis. ak ti vyhodi nejaku chybu skus nieco s nimi spravit. pripadne vyskusaj ine ramky......alebo ak mas 2 tak iba jeden modul vyskusaj.