Mozte mi prosim poradit,ked chcem hrat CS na nete tak mi napise ze steam ma problemy sa pripojit na server. A ked chcem hrat Batlefield 2142 tam mi napise ze som neni pripojeny na net. Ale som pripojeny. Internet mi funguje len hry nie {z nicoho nic}. Vcera som este drtil countera a dnes uz to nejde.
Dik za rady.
Iba som sa chcel zaregistrovat na EA games z hry Batlefield 2142 a tam som vybral ze sa nachadzam na Slovensku ale v skutocnosti som v Londyne a chcem to hrat z Londyna. Mohlo to nieco zmenit {IP alebo port?}? Ja sa do internetu moc nerozumiem.
Na CS STEAM sa mi neda vobec pripojit aby som mohol vytvorit novy ucet a ked som si vytvoril na Batle.... novy tak ked sa chcem prihlasit v hre tak mi napise ze som nepripojeny. Ale na www.ea.com sa mozem v pohoce prihlasit. Myslis ze by pomohlo preinstalovat popripade nainstalovat novy windows?
pocuj skus sa pozriet do firewallu ci nemas nahodou zaskrknute policko NEPOVOVIL VINIMKY
mozno by aj ten novy win pomohol ale nakoniec to moze byt aj tak ze provider blokol nejake porty a tym padom si dohral
kazdopadne nieco ti blokuje porty nedaval si si nejaky novy firewall alebo nejaky ochranny balicke ako norton atd. nieco co by mohlo mat v sebe firewall