HP LP1965
recenziu toho monitora aj ja ocakavam...
...ak si zachova vlastnosti 1955 a len zlepsia odozvu je to s cenou okolo 10k velmi, velmi zaujimava volba.
EDIT: presne specifikacie 1965
recenzia 1955 - Svethardware
recenzia 1955 - PCT
...ak si zachova vlastnosti 1955 a len zlepsia odozvu je to s cenou okolo 10k velmi, velmi zaujimava volba.
EDIT: presne specifikacie 1965
recenzia 1955 - Svethardware
recenzia 1955 - PCT
.
odozva zostala rovnaka
http://www.svethardware.cz/art_doc-388D ... E0086.html
http://www.svethardware.cz/art_doc-388D ... E0086.html
Mal som moznost mat v rukach uz 2 kusy a mozem povedat ze to je podla mna najlepsi monitor (pomer cena/vykon) aky sa da v nasich koncinach kupit. Vyhotovenie monitora je na vysokej urovni (uz spominany podstavec nema chybu... treba vidiet a osahat) a co sa tyka kvality panela, tak mozem s kludnym svedomim povedat ze predci nejeden S-PVA panel (aj keD sa jedna o lacnejsi P-MVA). Odozva sa mi subjektivne zdala celkom v poriadku - samozrejme ze to trochu maze (PixPerAn formulka) ale to maze aj moj 8ms S-PVA panel, ktory stoji raz tolko. Podotykam ze ani jeden z dvoch kusov panelov nemal ziadny vadny pixel ani chyby podsvietenia, co tiez o niecom svedci. BRAVÓ HP! VRELO DOPORUcUJEM!

There are 10 types of people in the world. Those who know binary and those who don't.
Ma z Vas este niekto tento monitor alebo nejake skusenosti s nim? Velmi vazne totiz uvazujem nad jeho kupou.
Proste klady a zapory
(recenziu som cital ale uzivatel doma je nieco ine ako tester vo SH)
Proste klady a zapory

CPU AMD Barton XP 1833MHz@2200MHz (1.7V) -> Watercooled | MB Abit NF7-SL rev.2.0, NB -> Watercooled | RAM A-Data Vitesta 2x256MB | VGA Saphire Radeon 9600XT -> Watercooled | SOUND SB Audigy 2 | HDD Hitachi 7K250 160GB + Hitachi T7K250 160GB | DVD LG 4120B DVD-RW | CASE Avance B031 + AC Fan 3| PSU Chill Inovation 400W rev.2 | MONITOR Fujitsu-Siemens P19-2
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net
mam ho 20 dni.
vhrach som ziadnu negativnu odozvu nespozoroval. ani pri stalkerovi. kedze rychle fps ako ut a counter nehravam tak som spokojny.
farby su verne, aj ked trosku horsie oproti crtcku ale nie je to nic podstatne
pozorovacie uhly slusne, aj ked uz pri 30stupnoch klesa jas, ale to je myslim si normalne, pri tn este vyraznejsie byva
moznosti polohovania pre mna dostatocne(aj ked na SH dostal za polohovanie relativne malo bodov)
pivot nevyuzivam, super je 45stup moznosti otacania do stran(kompenzuje sa to znizenie jasu)+ vyskova polohovatelnost
pre mna jedine negativum je ze monitor lahko piska pri znizeni jasu(ked sa jas znizuje hardwarovo), pri default nastaveniach je to utrpenie je moje oci, preto som ho znizil.
kedze mam dobry sluch registrujem piskanie hlavne v noci a vecer, ale nie je prilis rusive.
keby som mal porovnat negativa a pozitiva, tak pre mna vitazia pozitiva
mozem kupu doporucit, za tu cenu vyborny monitor
p.s nemal som ziadne vadne pixely, pri poruche hp vymiena monitor do 48h kus za kus
vhrach som ziadnu negativnu odozvu nespozoroval. ani pri stalkerovi. kedze rychle fps ako ut a counter nehravam tak som spokojny.
farby su verne, aj ked trosku horsie oproti crtcku ale nie je to nic podstatne
pozorovacie uhly slusne, aj ked uz pri 30stupnoch klesa jas, ale to je myslim si normalne, pri tn este vyraznejsie byva
moznosti polohovania pre mna dostatocne(aj ked na SH dostal za polohovanie relativne malo bodov)
pivot nevyuzivam, super je 45stup moznosti otacania do stran(kompenzuje sa to znizenie jasu)+ vyskova polohovatelnost
pre mna jedine negativum je ze monitor lahko piska pri znizeni jasu(ked sa jas znizuje hardwarovo), pri default nastaveniach je to utrpenie je moje oci, preto som ho znizil.
kedze mam dobry sluch registrujem piskanie hlavne v noci a vecer, ale nie je prilis rusive.
keby som mal porovnat negativa a pozitiva, tak pre mna vitazia pozitiva
mozem kupu doporucit, za tu cenu vyborny monitor
p.s nemal som ziadne vadne pixely, pri poruche hp vymiena monitor do 48h kus za kus
Vyberam ho pre sestru. Moj ma horsiu odozvu ale to ma netrapi kedze sa hram 1 hru za rok a aj to ma dlho nebavi
Chcel som jej vybrat monitor s lepsou technologiou ako TN a tento ma dokonca dualne dvi a 4x USB hub. Ma sice vacsiu spotrebu ale za tu cenu som nic lepsie nevidel. A ani nevyzera zle a to polohovanie sa mi tiez velmi rata.
Takze si ma myslim utvrdil ze za cenu 9300sk to nie je vobec zla kupa ;-) Dik
Moj fujitsu ma stal raz tolko vtedy, hrozne ako to ide teraz vsetko dole, dnes by som siel do eiza, aj ked cenovo nie je najlacnejsi, no myslim ze je to spicka.

Chcel som jej vybrat monitor s lepsou technologiou ako TN a tento ma dokonca dualne dvi a 4x USB hub. Ma sice vacsiu spotrebu ale za tu cenu som nic lepsie nevidel. A ani nevyzera zle a to polohovanie sa mi tiez velmi rata.
Takze si ma myslim utvrdil ze za cenu 9300sk to nie je vobec zla kupa ;-) Dik
Moj fujitsu ma stal raz tolko vtedy, hrozne ako to ide teraz vsetko dole, dnes by som siel do eiza, aj ked cenovo nie je najlacnejsi, no myslim ze je to spicka.
CPU AMD Barton XP 1833MHz@2200MHz (1.7V) -> Watercooled | MB Abit NF7-SL rev.2.0, NB -> Watercooled | RAM A-Data Vitesta 2x256MB | VGA Saphire Radeon 9600XT -> Watercooled | SOUND SB Audigy 2 | HDD Hitachi 7K250 160GB + Hitachi T7K250 160GB | DVD LG 4120B DVD-RW | CASE Avance B031 + AC Fan 3| PSU Chill Inovation 400W rev.2 | MONITOR Fujitsu-Siemens P19-2
A nepristupuje sa k tym co su zboku trochu obtiazne? Chepes, ci musis triafat ako na strelnici