Ktory IT magazin?
Ktory IT magazin?
rad by som zacal odoberat nejaky magazin zaoberajuci sa hlavne pocitacmi, technologiami a pod.moze byt aj v anglickom jazyku ak je dobre dostupny.dik za tipy
mne sa zdal dobry Computer ale ked mas net tak je to uplne zbyocne
miesto casopisu tu mas stranky
www.pretaktovanie.sk
www.pretaktovani.cz
www.svethardware.cz
www.pctuning.cz
miesto casopisu tu mas stranky
www.pretaktovanie.sk
www.pretaktovani.cz
www.svethardware.cz
www.pctuning.cz
Naposledy upravil/-a scarinko v Po 08. Jan, 2007, 16:03, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
prave preto sa pytam. asi som moc old school ale preferujem papier pred monitorom. v casopise to mam pekne zhrnute na jednom mieste. aj ked to mozu byt aj mesiac stare informacie nevadi mi to a mozem sa k tomu kedykolvek vratit.CrakeN napísal: A poDalsie, casopis si mozte zo sebou vziat hocikde, popripade aj do oblasti bez internetu. To je vyhoda papieroveho vydania.
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
PC_SPACE nie, Cracken pre nich pise, cize to je hruza
ROBIM SI HALUZ ...
Ja kupujem skoro kazdy mesiac PC_SPACE, je to skvely casak ... vela veci tam je, donedavna sme odoberali aj PC REVUE ale co ja viem, dako sa mi prestalo lubit
ROBIM SI HALUZ ...
Ja kupujem skoro kazdy mesiac PC_SPACE, je to skvely casak ... vela veci tam je, donedavna sme odoberali aj PC REVUE ale co ja viem, dako sa mi prestalo lubit
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... papierove jedine kvoli hram ;-)
... www.tomshardware.de ... resp aj anglicka verzia .com
... www.anandtech.com
... www.tomshardware.de ... resp aj anglicka verzia .com
... www.anandtech.com
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||