ak je case kompletne vyrobena z dreva treba ukostrit kazdy jeden kompoment spolu ? na maticnej staci iba na jednu srubku ukostrit alebo na viac alebo ako to je? potrebujem to surne vediet. vdaka.
KeD to neukostris, tak to pojde OK, pretoze kazdy komponent je napajany zo zdroja a v nom je jedna spolocna zem. (cierny vodic). Teda vsetky zeme budu v jednom spolocnom bode - v zdroji. Kovova skrinka je kostrena zo zakladnej dosky (z ich kolikov a plieska konektorov vzadu na doske). Dalo by sa povedat ze vsetkym komponentom v skrini vytvara "tienenie" . Preto by som drevenu skrinku nedoporucoval.
Nevidim dovod uzemnovat na kazdu srubu. Neverim, ze doska je nejak rozdelena na casti, ktore su samostatne uzemnene. Cize ci to uzmenis raz, alebo 10x, nebude v tom rozdiel. Okrem ineho ako robour povedal, cely komp mas uzemneny cez zdroj.
vdaka to som potreboval pocut ze staci na jednu srubku. no aj ked je uzemneny ale tak ci tak je to v podstate vsetko pospajane kovovou skrinkou. takze jeden kablik navyse ku kazdemu komponentu neuskodi v drevenej skrinke. tak dik
allshe napísal:vdaka to som potreboval pocut ze staci na jednu srubku. no aj ked je uzemneny ale tak ci tak je to v podstate vsetko pospajane kovovou skrinkou. takze jeden kablik navyse ku kazdemu komponentu neuskodi v drevenej skrinke. tak dik
Staci jedna, ale ak sas viac nic sa tym nepokazi. A mas to istejsie.
The_Devil napísal:Staci jedna, ale ak sas viac nic sa tym nepokazi. A mas to istejsie.
prave o to mi hore islo nemas to istejsie to nieje tak, ze kolkokrat uzemnis, tolko-nasobne lepsie je to uzmnene, alebo co (pokial teda nebereme do uvahy (ne)pravdepodobnost, ze sa ti nejak moze niekde prerusit kontakt na kostre )