ukostrenie komponentov
ukostrenie komponentov
ak je case kompletne vyrobena z dreva treba ukostrit kazdy jeden kompoment spolu ? na maticnej staci iba na jednu srubku ukostrit alebo na viac alebo ako to je? potrebujem to surne vediet. vdaka.
NB Acer Aspire 3810T
KeD to neukostris, tak to pojde OK, pretoze kazdy komponent je napajany zo zdroja a v nom je jedna spolocna zem. (cierny vodic). Teda vsetky zeme budu v jednom spolocnom bode - v zdroji. Kovova skrinka je kostrena zo zakladnej dosky (z ich kolikov a plieska konektorov vzadu na doske). Dalo by sa povedat ze vsetkym komponentom v skrini vytvara "tienenie" . Preto by som drevenu skrinku nedoporucoval.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
Nevidim dovod uzemnovat na kazdu srubu. Neverim, ze doska je nejak rozdelena na casti, ktore su samostatne uzemnene. Cize ci to uzmenis raz, alebo 10x, nebude v tom rozdiel. Okrem ineho ako robour povedal, cely komp mas uzemneny cez zdroj.
Spoiler: ukázať
- The_Devil
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 03. Máj, 2006, 02:00
Staci jedna, ale ak sas viac nic sa tym nepokazi. A mas to istejsie.allshe napísal:vdaka to som potreboval pocut ze staci na jednu srubku. no aj ked je uzemneny ale tak ci tak je to v podstate vsetko pospajane kovovou skrinkou. takze jeden kablik navyse ku kazdemu komponentu neuskodi v drevenej skrinke. tak dik
prave o to mi hore islo nemas to istejsie to nieje tak, ze kolkokrat uzemnis, tolko-nasobne lepsie je to uzmnene, alebo co (pokial teda nebereme do uvahy (ne)pravdepodobnost, ze sa ti nejak moze niekde prerusit kontakt na kostre )The_Devil napísal:Staci jedna, ale ak sas viac nic sa tym nepokazi. A mas to istejsie.
Spoiler: ukázať