mam taky problem.. teda podla mna si myslim, ze je to problem.. totiz mam toto LCDcko a vsimol som si, ze jak som si raz na novo nainstaloval windows tak pri nacitani www stranok sa mi obraz mierne dorovnava, vyrovnava.. nemyslim to, ze sa mi nacita normalny nejaky obrazok, myslim to, ze sa mi natiahne nejaka stranka, ktora sa mi ale behom sekundy dorovna napriklad o take tri mm do lava, do prava, proste sa to dorovnava.. to robi kazde lcdcko? ak nie, tak ako to mozem prosim Vas vypnut, alebo nieco s tym spravit, dost ma to rusi..
Mozno ti to sposobuje automatika, ktora sa snazi "dotahovat" obraz. Chova sa to tak pri pripojeni LCD na analóg vstup. (Pri prepnuti rozlisenia na ine). Skus monitor prepojit cez DVI vstup ak ti to monitor umoznuje. Vtedy sa obraz nijako nemeni a kvalita je vzdy vyssia ako analóg.
no tento benq asi nema dvi vystup, co viem, ja frcim len na analógovom vystupe, preto aj na karte x1800gto musim mat redukciu.. ale aj tak dik za radu..
Nacitavanie webstranok nema s nastavenim monitora nic spolocneho.
Nemyslis tym dorovnavanim len nacitavanie webstranky (poziciovanie stylov CSS, vtedy zvyknu stranky kusok hopkat, ked si este docitavaju nejake data...)
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander