No takze potrebujem poradit ohladne Rover 618 r96, BMW E36 a suzuki baleno r96 tusim. Kto s tymi autami mate skusenosti, tak mi pls postnite. Potrebujem vediet cez kvalitu auta (kasna ma nezaujima) az po cenu nahradnych dielov a ci sa vobec u nas daju zohnat bez objednavania z <>.
Chcel by som nieco z tychto zobrat, ale u toho reveru a suzuki sa bojim problemu s nahradnymi dielmi - cert nikdy nespi.
THX.
Help s autom ;)
Help s autom ;)
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... svagor zbiera a sklada si pre seba stare BMW
... problem s dielmi nie je, aj kvalita je vynikajuca
... zial cena nahradnych dielov je vyssia nez u inych znaciek
... v kazdom pripade BMW lahsie odservisujes v nudzovom pripade ako rover alebo zuzuky
... problem s dielmi nie je, aj kvalita je vynikajuca
... zial cena nahradnych dielov je vyssia nez u inych znaciek
... v kazdom pripade BMW lahsie odservisujes v nudzovom pripade ako rover alebo zuzuky
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
nikto nema skusenosti rover ani suzuki? omg
kikokk: dik za nazor
kikokk: dik za nazor
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
takze:
ak by som vyberal, tak medzi roverom a bmw.
co sa tyka suzuki baleno, len v pripade ze sa chces s autom delit s priatelkou (inak je to v pohode auto a nahradne diely niesu problem...)
pri bmw si treba dat pozor na dobry kus, e36 je velmi popularna medzi tunermi, a aj ked tomu s vonku nic nenasvecuje mohla dostavat pekne do tela.
pri kupe tohoto auta proste ber mechanika so sebou (najlepsie kikovho svagra )
no a ktomu roveru:
je to dobre a kvalitne auto a to s jedneho dovodu: je to honda accord, ano dobre pocujes, aj motory su vtec a to 1.8, 2.0 a 2.3 myslim so 170 PS, 1.8 ma okolo 110 koni ak sa nemylim.
rover vtedy spolupracoval s hondou.
takze nahradne diely niesu problem, a zozenies ich bud v bmw alebo u hondy.
na druhej strane je to drahsie ako na E36 pretoze tych je tak vela ze nahradne diely dostanes vsade.
dufam ze som ti spon trocha pomohol..
ak by som vyberal, tak medzi roverom a bmw.
co sa tyka suzuki baleno, len v pripade ze sa chces s autom delit s priatelkou (inak je to v pohode auto a nahradne diely niesu problem...)
pri bmw si treba dat pozor na dobry kus, e36 je velmi popularna medzi tunermi, a aj ked tomu s vonku nic nenasvecuje mohla dostavat pekne do tela.
pri kupe tohoto auta proste ber mechanika so sebou (najlepsie kikovho svagra )
no a ktomu roveru:
je to dobre a kvalitne auto a to s jedneho dovodu: je to honda accord, ano dobre pocujes, aj motory su vtec a to 1.8, 2.0 a 2.3 myslim so 170 PS, 1.8 ma okolo 110 koni ak sa nemylim.
rover vtedy spolupracoval s hondou.
takze nahradne diely niesu problem, a zozenies ich bud v bmw alebo u hondy.
na druhej strane je to drahsie ako na E36 pretoze tych je tak vela ze nahradne diely dostanes vsade.
dufam ze som ti spon trocha pomohol..
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.
misho: Diky. V celku vystizne. Myslim, ze mechanika mam - moj otec. Ja sice mechanik niesom, ale tiez sa trocha vyznam, takze toho sa moc nebojim. Tiez som pocul o tych roveroch, ze je to ala akord, len som si nebol isty motorom 1.8 - to je konkretne ten, co mam vybraty. To baleno zas bol dovod cena+nizsi obsah. Ale pravdu povedat, ten rover ma chytil za srdce... E36 je proste BMW, tam neni moc o com. Pekne a spolahlive auto. Len vacsinou ked nejake pozrem, kasna je dobra, ale podvozok uz horsie. Nic nezvycajne, ked maju najazdene 250 000 a viac.
Je tazke si vybrat. Este otazocka, nevies mi povedat asi aku to moze mat spotrebu po meste? Myslim ten rover.
Je tazke si vybrat. Este otazocka, nevies mi povedat asi aku to moze mat spotrebu po meste? Myslim ten rover.
ujasni si naco to auto potrebujes.
kolko nanom budes jazdit, kolko ludi budes prepravovat a kde sa budes pohybovat...
ak po meste sam maximalne dvaja tak jednoznacne baleno...
ak budes chodit dlhe trasy rover, bmw....
my sme mali accord 2,0 a papal okolo 10l v meste, velmi dobre bezpecne auto, ale nie do mesta., ratam ze okolo 8 budes mat priemer ak na to moc nebudes slapat...
treba si uvedomit ze bmw e36 je auto viac na blaznenie a santenie, tvrdsi podvozok, zadny nahon a uz obycajna 1,6 ma 110koni...dvojliter ma uz 6 valcov.... na zadnych sedadlach necakaj zazraky a ako necakaj ze ak ma 200 000 ze bude bez problemov.
treba zvazit plus a minus, ja som chcel tiez bmw staru trojku, a skoncil som pri forde Ka... je rozsiel E36 za 100 000 a suzuki baleno za 100 000
skus toto:
http://www.tuning.cz/bmw_e36/
kolko nanom budes jazdit, kolko ludi budes prepravovat a kde sa budes pohybovat...
ak po meste sam maximalne dvaja tak jednoznacne baleno...
ak budes chodit dlhe trasy rover, bmw....
my sme mali accord 2,0 a papal okolo 10l v meste, velmi dobre bezpecne auto, ale nie do mesta., ratam ze okolo 8 budes mat priemer ak na to moc nebudes slapat...
treba si uvedomit ze bmw e36 je auto viac na blaznenie a santenie, tvrdsi podvozok, zadny nahon a uz obycajna 1,6 ma 110koni...dvojliter ma uz 6 valcov.... na zadnych sedadlach necakaj zazraky a ako necakaj ze ak ma 200 000 ze bude bez problemov.
treba zvazit plus a minus, ja som chcel tiez bmw staru trojku, a skoncil som pri forde Ka... je rozsiel E36 za 100 000 a suzuki baleno za 100 000
skus toto:
http://www.tuning.cz/bmw_e36/
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.
No keby som v tom mal jasno, tak uz mam auto, ze ano
Teraz sa vozim na Lagune 1.8 r.95 , ktora ma nebudes verit, ale najazdenych 370 000 km a jedina vada mimo korozie(blatniky uz kvitnu) je deravy vyfuk. Je to super pohodlne a do istej miery vykonne auto, ale ta spotreba po meste je tiez tych 10 - 11 : jazdim kvapku razantne. Teda na jednu stranu to baleno by bolo plus, tam by sa usetrilo na pokutach a benzine, na druhu stranu neviem ci by som dokazal prekusnut prechod k "takemu" autu.
Dalsia vec je, ze bezmala denne chodim do prace sam krizom cez mesto, ale takmer denne vozim bandu ludi hore dole po sidlisku (kratke vzdialenosti - humus).
Rozumovo by som bral nieco male setrne, ale clovek si chce aj trosku uzit kym ma nato roky...
Asi zoberem toho rovera. Este si to necham ulezat v hlave, popozeram dalsie auta. Zatial diky za nazory
Teraz sa vozim na Lagune 1.8 r.95 , ktora ma nebudes verit, ale najazdenych 370 000 km a jedina vada mimo korozie(blatniky uz kvitnu) je deravy vyfuk. Je to super pohodlne a do istej miery vykonne auto, ale ta spotreba po meste je tiez tych 10 - 11 : jazdim kvapku razantne. Teda na jednu stranu to baleno by bolo plus, tam by sa usetrilo na pokutach a benzine, na druhu stranu neviem ci by som dokazal prekusnut prechod k "takemu" autu.
Dalsia vec je, ze bezmala denne chodim do prace sam krizom cez mesto, ale takmer denne vozim bandu ludi hore dole po sidlisku (kratke vzdialenosti - humus).
Rozumovo by som bral nieco male setrne, ale clovek si chce aj trosku uzit kym ma nato roky...
Asi zoberem toho rovera. Este si to necham ulezat v hlave, popozeram dalsie auta. Zatial diky za nazory