Outlook Express
Outlook Express
caute chcel by som sa opytat ci sa neda spravit nieco take aby sa mi po prichode posty do Outlook-u zobrazil taky maly stitok ktory by ma informoval o novom mail-e. help! Prosim
Re: Outlook Express
tak me to autom,aticky hodi dolu to systray malou obalku a jde jeste nastavit ze se prehraje zvuk pri prijeti zpravy..dragon napísal:caute chcel by som sa opytat ci sa neda spravit nieco take aby sa mi po prichode posty do Outlook-u zobrazil taky maly stitok ktory by ma informoval o novom mail-e. help! Prosim
| NTB - Acer ASPIRE +1652 LMi | CANON A510 | Nokia N70+512 MB
- aragorn
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 25. Máj, 2004, 14:00
zaujimavy nazor ale podla mna okrem toho ze je uplne offtopic tak je aj offlogic. nebudem to tu dalej rozpytvavat. ja by som do mailu nepozrel jak je rok dlhy ale prave preto chcem ked tam nieco pride aby som mi to dal najavo nejakym peknym sposobom
ale napadol ma jeden priklad dolezitosti mailu : Gabo bude kontrolovat ci mas funkcy mail aby sme sa vyhli mrtvym dusiam a posle ti mail .. a mas ho .. dolezity mail jak swina (az teraz som si fsimol ze si admin takze tebe to nehrozi ale rozumies mi co ja chapem)
ale napadol ma jeden priklad dolezitosti mailu : Gabo bude kontrolovat ci mas funkcy mail aby sme sa vyhli mrtvym dusiam a posle ti mail .. a mas ho .. dolezity mail jak swina (az teraz som si fsimol ze si admin takze tebe to nehrozi ale rozumies mi co ja chapem)