Ovladace k doske PCChips M810D
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Feb, 2007, 08:00
Ovladace k doske PCChips M810D
mam tuto *** dosku a vsetko na nej integovane, ale ked som preinstaloval win tak nechcelo nainstalovat ovladace na usb, vga, lan iba na zvukovku.stiahol som si preto ovladace z netu ale neviem co s nimi dalej su to len zozipovane nejake subory a neviem kde ich extrahovat pls pomoztem mi niekto ked viete jak
-
- Nový používateľ
to je pekne ze na hdd ale asi nepomoze ze to len tak hodim na plochu ci hej?ziaden setup ani nic tam neni iba zbalene subory a orig cd mam ale ked dam instalovat tak vypise nejaky error a nic z toho, nemal by som rozbalit tie subory dakde do C:/WINDOWS...?shiro napísal:No kde asi...
Na hDD predsa. Mal by tam byt potom pri kazdom nejaky ten setup.exe, cez ktory to installnes. CDcko k doske nemas?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Rozbal si to do samostatnych adresartov, kludne aj na plochu. k to nema instalatory, tak v spravcovi zariadeni daj pre kazde nezname zariadenie aktualizovat ovladac, a manualne system do toho adresara naved, aby si kopiroval subory stadial.
Instalacia ovladacov z orig. cd ist musi, ziadne errory to nema co pisat. Ked uz p[ises ze to chybuje, nezaskodilo by sem hodit screen tej hlasky.
Instalacia ovladacov z orig. cd ist musi, ziadne errory to nema co pisat. Ked uz p[ises ze to chybuje, nezaskodilo by sem hodit screen tej hlasky.
-
- Nový používateľ