sekanie videa pri nainstalovani novych catalystov

Sem patri všetko o ovládačoch a nastaveniach ovládačov pre základné dosky, grafické karty a príslušenstvo plus všetko o nových BIOSoch, flashovaní zakladných dosiek, grafických kariet a iného HW...
Používateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00

sekanie videa pri nainstalovani novych catalystov

Príspevok od používateľa marduk »

stala sa mi taka vec, ze ked som nainstaloval catalysty 7.3 tak pri prehravani videa obraz priobjaveni dalsich titulkov vzdy trhne
vobec netusim cim to moze byt, predtym mi po instalacii novych ovladacov slo vsetko ok

pouzivam ffdshow a media player classic
marduk
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa marduk »

takze rovnaky problem je aj pri 7.4
konkretne video sekne ked sa zmenia titulky na dalsie, bez externych titulkov ide ok
scarinko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 08. Nov, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa scarinko »

ja mam problem ze pri nainstalovani akychkolvek driverov na VGA mi zacne video skakat
ked odinstalujem drivery tak video ide dobre
ci uz divx xvid dvd cokolvek
neviem v com je problem
Xenon
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Xenon »

Ja mam problem od verzie 7.2 s tymto: Nainstaloval som ovladace. Vsetko v pohode. Ked ale zapnem klonovanie (Tv-out) a zapnem si hru, ktora ma ine rozlisenie ako vo WIN, tak po jej vypnuti sa rozlisenie neobnovi na to co mam vo WIN ale na to ake mala hra. Ked vypnem klonovanie, tak vsetko v pohode.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Návrat na "Ovládače a BIOSy"