Kto lieta s RC lietadlom v Bratislave?

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
A2C
Ban
Ban
Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00

Kto lieta s RC lietadlom v Bratislave?

Príspevok od používateľa A2C »

caute prave sa zaucam a skusam lietat no ale v kazdom pripade pomoze skusenejsi ktory bi mi vysvetlil zakonitosti lietania ? popripade by sme mohli chodit spolu na letisko :wink: viem o jednom pri Volkswagene ale este som tam neplatil clenstvo tak tam nechodim
najde sa niekto s rovnakymi zaujmami o lietanie?
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
misoka
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 24. Sep, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa misoka »

Mal som RC vrtulnik a lietal som u babky na zahrade , ktora ma niekolko Arov :) avsak vrtulnik som predal a uz som dolietal. Co za masinu mas ?
-=INTEL P4 2,8 @ 3,8 HT, VCC=1,725 V , ABIT IC7-G,Kingston 2*512 DDR 400 @ 435(2.5,7,3,3)=- Vodne chladenie(Home made),MSI 6600GT -==- Zdroj Enermax CG485W-==-HDD 2*200GB Seagate SATA RAID0+1*200GB Seagate SATA-==-DVD-=+RW Pioneer 108;Plextor 40*12*40==-SOUND GENIUS HOME THEATER SW5.1=--SMC BLUETOOTH ADAPTER=--Pinnacle PCTV Pro=-

CANON 400D + SIGMA 10-20mm + CANON 28-135mm IS
A2C
Ban
Ban

No ja sa zatial ucim na RC vetroni SkyLady lebo neskor chcem prejst na spalovak ale nechcem ho uz teraz rozbit bo ten som kupil skor ako dobru kupu ale ked som vydel ako je to narocne tak som dostal strach a zohnal som aj toto SkyLady a uz som stihol 4x havarovat :roll:
A2C
Ban
Ban

to vazne som sam kto tu s niecim lieta?
Luboslav

Príspevok od používateľa Luboslav »

cau, ja som kupil pre mesiacom BANDITa od ROBBE (podobne sky lady) a tiez stym len zacinam. Mam kopec teoretickych skusenosti ale len par praktickych. Vcera som si vyhliadol dobry plac pri slovnafte vedla hradze. inak na sky lady so toho nasiel vela. ked chces pokecat posielam sukromnu spravu.
Luboslav

Návrat na "Debata o všetkom"