tak som sa inspiroval
co poviete natoto, hodi sa to na veko?
veko
drazka pre foliu
navrhovana folia, zatial som zohnal len takuto, folia je priesvitna a strieborna farba veka dodava farbe lesklost. Je to NTB pre mna cize pansky model, ale tie motiliky mi akosi pasovali (a nic lepsieho zatial nemam).
vas nazor ???
podla mna vyzera velmi dobre, hoc pre chalana, ale aj tak, uplne to zmenilo velkost toho booku, vyzera o dost mensi takto. inac, aky to je material, minule som sa s priatelkynim ocom bavil na tuto temu. najprv som navrhoval zivicove nalepky ( to su tie take asi 2mm hrube) lenze bolo by to tazke, drahe, neni to az tak velmi odolne oteru a ostava po tom lepidlo. ale na tychto foliach sme sa nejak zhodli a chcelo by to len presne rozmery, a mozno by im to stalo zato vyrobit nieco take.
Nazdar chalani, ja som nedavno nasiel firmu, ktora vyraba tieto folie na notebooky uz aj na slovensku, docital som sa o nej v recenzii najnocsieho cisla casaku xxxxx. Firma sa vola TOPSKIN.SK . Celkom pekne motivy maju a co je podla mna super tak si mozte zaslat aky kolvek vlastny obrazok a vyrobia vam "novu kozu" na mieru.