aby som prave spyware nemal potrebujem vela externych programov, mne napr. vyhovuje ze v lnx nic take nepotrebujem
tiez moi wo win vadilo, tie zas*...spinene registre po takych 4-5 mesiacoch prace...atd. atd. je toho vela
a porovnaval som dva "hole" systemy....win xp BEZ SP1/2 (lebo tak som to kupil....kedze nikto nemal ani naznak ochoty so mnou komunikovat na podpore aby mi poslali cd a jedinna moznost bola stiahnut si to) a dvd ftp SUSE 9.2 (lebo tak som to stiahol)
bez urazky, ale suse 9.2 po instale updateov je nepriestrelny.... win xp po instale SP2..ti mozno uplne posere system(pozri okolite prispevky/spytaj sa moderatorov)....alebo dokonca obsahuje chyby, ktore potrebuju opravit(ironia ze zaplata potrebuje zaplatu ...nie?)
tiez nemam prave 100 000 sk na photoshop

(asi tvoj doma je URCITE legalny+ samozrejme MS office

+ a u vacsiny uyivatelov tiez win ...ze??) nevravim u firiem sa to oplati kupit, ale ja doma warez nechcem mat a preto som privrzencom lnx. tiez sa mi paci, za po instale dvd ftp verzie som si mohol spustit VELA veci.....to u win nie je ...
a ked si taky frajer a pracujes s freeBSD tak radsej porad ako by si mal len kydat. mne osobne viac vyhovuje lnx (o 200% ) ako win...
a btw cena....cena celeho OS lnx u mna je : cena za stiahnutie systemu( irrelevantne, lebo nemam spoplatnovane GB) + cedega na emulaciu win xp (15 USD) ...a tot vsjo
cena za rovnaku kopu SW pre win xp (3400 SK home ed)+ ( 11430Sk office pro ...lebo oo ma take parametre) + nejaky slusny antiwirak ( NOD32 2200Sk) napr.
a btw: toto je moj posledny prispevok k tomuto flame...ak nemas nejaku konstruktivnu myslienku, tak sa prosim zdrz a nevylovavaj zbytocne nervi...jednoducho si pouzivaj co chces a o tento thread sa nestaraj...oki??
dakujem
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...
I like Tux.