Zdravim, neviem ci to mam dat sem alebo do nakupnej poradne...
Pozeral som, ze v BGS stoji USB kabel na tuto Nokiu 800 bez dane :o Sa mi to zda trochu moc asi...
Vie niekto o lacnejsom rieseni? Neoplati sa uz potom bluetooth viac?
USB kabel na Nokia 6230i
Vdaka, asi skusim najskor Jerryho radu a keby z toho nic nebolo, tak porozmyslam, bud nad tym bazarovym kablom alebo modrym zubom.
Vlastne este otazka - USB mi to zaberie tak ci tak, tak sa chcem spytat, ze ci po pripojemi mobilu do PC cez kabel alebo bluetooth sa to bude spravat rovnako (mass storage) a ake su rychlosti cez jedno a cez druhe. Diky. BT mi pripada uzitocnejsi, ak sa napr. niekto dotrepe s notbukom...
Vlastne este otazka - USB mi to zaberie tak ci tak, tak sa chcem spytat, ze ci po pripojemi mobilu do PC cez kabel alebo bluetooth sa to bude spravat rovnako (mass storage) a ake su rychlosti cez jedno a cez druhe. Diky. BT mi pripada uzitocnejsi, ak sa napr. niekto dotrepe s notbukom...
cez BT to budes musiet manageovat cez dalsi software ktory ti tam posiela data. ak si das usb kabel tak ti to najde ako dalsie pamatove medium a prenos je lepsi ( ziadne parovanie a problemy)
ale mas to v podstate jedno ak budes pouzivat soft od nejakej dalsej strany alebo origos od nokie. podla mna kabel je kabel
ale mas to v podstate jedno ak budes pouzivat soft od nejakej dalsej strany alebo origos od nokie. podla mna kabel je kabel