zdravim preco mi pri spusteni internetu nabehne zatazenie cpu 100%. masina je oskenovana takze virus by tam byt nemal.
btw...pisem v lezgyho mene s jeho dovolenim.....
dii
zahadne problemy-edit
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
zahadne problemy-edit
Naposledy upravil/-a lezgy v Pi 17. Aug, 2007, 17:32, upravené celkom 1 krát.
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
tazko mozu byt normalne hodnoty ked mas CPU na 100%....
ked vypnes net, tak padne na standard?
skus pozret ci ti nahodou nevybehne proces s menom svchost.exe a ci nahodou nema horibilne vela kb (radovo aj 60 000)
ked vypnes net, tak padne na standard?
skus pozret ci ti nahodou nevybehne proces s menom svchost.exe a ci nahodou nema horibilne vela kb (radovo aj 60 000)
Spoiler: ukázať
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Pouzivas nejaky firewall? Sietovu kartu mas integrovanu na doske alebo nejaku pridavnu? Ine aplikacie, ktore pouzivaju sietove pripojenie (download manager-y, mailovy klienti, icq/msn/jabber/irc klienti) pracuju normalne?lezgy napísal:no spociva to v tom ze ked sa zapne modzila tak zatazenie automaticky vyskoci na 100percent...neviem ci je to modzilou alebo cim ale robi to furt ked sa spustio prehliadac bud opera alebo ie
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
update
vyriesilo sa to reinstalovanim....nemal som an to nervy ...ale mam tu jeden notbuk...firemny.....reinstal je zakazany a nieco sa tu stalo..kopu veci zmizlo ani stopy po nich neostalo....naskakuju tu po otvoreni prehliadacov 10 okien....bol tu spyware, je teraz prec masina je cista ale napriek tomu tu stale naskakuju vselijake stranky, ak reinstalujem modzilu stale pada po par sekundach....naozaj neviem co to moze byt....ja si myslim ze tu bol zasah nejakeho neskuseneho uzivaleta ktory tu pomazal nejake veci..len by ma zaujimalo co tu mzoe haprovat a otvarat tie stranky ked tu virus nieje spyware detto.....co by to mohlo robit....diki moc...
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Re: update
Messenger Service???lezgy napísal:len by ma zaujimalo co tu mzoe haprovat a otvarat tie stranky ked tu virus nieje spyware detto.....co by to mohlo robit....diki moc...
Skusit zakazat spustanie cez Control Panel -> Computer Management -> Services
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.