VBI
VBI
Chystam sa investovat do technologie VBI, ktoru na Slovensku nepozna vela ludi a preto chcem zistit ako je na tom odborna verejnost.
EDIT by jararak : Pridal som Kikkokovu odpoved, dufam ze nevadi.
EDIT by jararak : Pridal som Kikkokovu odpoved, dufam ze nevadi.
Dost ma zaujma kde si ho kupil a preco prave tam. Ak poznas niekoho kto ma skusenosti zo servisom alebo mas aj ty tak ake. No a ako ten book hodnotis pripadne co si myslis o novom sasi co ma prist pod nazvom IFL90 alebo FL90ver.2 (jedna sa o to iste len je to ine pomenovanie v EU a USA). Diky za prispevokjose napísal:A co konkretne chces vediet?mam S96S uz cca 6 tyzdnov...
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... jose ho kupil u mna, pretoze chcel book cisto na hry
... aby mohol sefovat na lanparty s lepsim FPS nez niekto s desktopom
... kazdy VBI servisujes u svojho predajcu, teda mu ho zanesies a cakas
... nie je co si mysliet o novom sasi, kym nebude na trhu a v ruke
... papier znesie vela, ale az samotny test alebo omak ukaze pravdu
... aby mohol sefovat na lanparty s lepsim FPS nez niekto s desktopom
... kazdy VBI servisujes u svojho predajcu, teda mu ho zanesies a cakas
... nie je co si mysliet o novom sasi, kym nebude na trhu a v ruke
... papier znesie vela, ale az samotny test alebo omak ukaze pravdu
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
jj kupil som ho u Kikokka..pomer cena /vykon je vyborna..
book ma svoje muchy napr.instalacia systemu bola nielen u mna dost problematicka,potom ovladace,tie na dvd k buku nefungovali,ale uz su stranky s novymi drivermi pod XP,takze vsetko ok,pod XP nejako piska VGA v 2D,pod vistou je vsetko OK...,ale to su asi jedine muchy,jo a ak s nim chces sediet niekde vonku na svetle zabudni vidis seba a vsetko okolo akurat nic na monitore...
a to dobre:vykon!!!najma s 7200 ot. diskom,co sa tyka hier,ja som zvyknuty na pc a hrat na buku je onania...proste buk je na pracu a nie hry,aj ked si zahras aj novsie hry v rozumnom rozliseni,je to o nicom...LCD ma trochu nehomogenne podsvietenie,ale aj tak je zrejme to naj co som zatial videl(dell,vaio=su horsie)
co sa tyka vydrzie baterie je to do cca 2h pri beznej praci,aj mm.
Integr.kamerka je tiez supa aj mikrofon,zato repro je grc ,ale to zrejme takmer vsetky nb,takze treba sluchatka.
ak chces pockaj na IFL,al. kup FL90,mozno je to este lepsie neviem...
book ma svoje muchy napr.instalacia systemu bola nielen u mna dost problematicka,potom ovladace,tie na dvd k buku nefungovali,ale uz su stranky s novymi drivermi pod XP,takze vsetko ok,pod XP nejako piska VGA v 2D,pod vistou je vsetko OK...,ale to su asi jedine muchy,jo a ak s nim chces sediet niekde vonku na svetle zabudni vidis seba a vsetko okolo akurat nic na monitore...
a to dobre:vykon!!!najma s 7200 ot. diskom,co sa tyka hier,ja som zvyknuty na pc a hrat na buku je onania...proste buk je na pracu a nie hry,aj ked si zahras aj novsie hry v rozumnom rozliseni,je to o nicom...LCD ma trochu nehomogenne podsvietenie,ale aj tak je zrejme to naj co som zatial videl(dell,vaio=su horsie)
co sa tyka vydrzie baterie je to do cca 2h pri beznej praci,aj mm.
Integr.kamerka je tiez supa aj mikrofon,zato repro je grc ,ale to zrejme takmer vsetky nb,takze treba sluchatka.
ak chces pockaj na IFL,al. kup FL90,mozno je to este lepsie neviem...
Pre tych co maju akekolvek otazky ohladom notebooku FL90 a jeho bliziacej sa druhej verzii tu mam link. Je to k ceskym bratom, kde su tymto bookom dost nadseny a doporucuju tento model najviac zo vsetkych.
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... sc&start=0
Dufam, ze pani Administratori nebudu mat nic proti.
P.S.: Diky za dalsiu moznost.
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... sc&start=0
Dufam, ze pani Administratori nebudu mat nic proti.
P.S.: Diky za dalsiu moznost.
A este nieco podstatne. Ked chcete kupit VBI nemusite sa obmedzit len na vbi.sk. Na slovensku ho predava viacero predajcov, ktroym tu nejdem robit reklamu, aby mi to tu nezavreli.
Co chcem povedat je ze nebojte sa pozriet aj ceske stranky specializovane na VBI a opytat sa vo vasom kamenaku ci ponukaju tu zostavu, ktoru ste si vybrali. Ja osobne som ostal prekvapeny kde vsade sa da kupit a o vyhodnosti ceny ani nehovorim. 8)
Co chcem povedat je ze nebojte sa pozriet aj ceske stranky specializovane na VBI a opytat sa vo vasom kamenaku ci ponukaju tu zostavu, ktoru ste si vybrali. Ja osobne som ostal prekvapeny kde vsade sa da kupit a o vyhodnosti ceny ani nehovorim. 8)
- Petrex
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Jan, 2006, 02:00
Osobne vlastnim Compal Hel 80 asi 4 mesiace a zatial maximalna spokojnost,vykonovo je dostatocny ,vybava a klavesnica velmi dobra,ziadne prehybanie ako niekto niekde pise, panty pevne takze ziadne kyvanie ako pri niektorych znackach.Na klasicku bateriu vydrzi mne osobne 2h 30 minut pri klasickej praci,samozrejmme nie pri hrach .Sila signalu wifi dobra,pripojenie stabilne a bezproblemove,jedine co mi na nom obcas chyba je IRDA ktore v nom nieje zabudovane a obcas ho potrebujem,integrovana citacka kariet v pohode a premyslena celkom,kto ju pouziva vie o com vravim.Akurat voci umiestneniu USB portov mam vyhrady a to ze su obcas 3 malo,inak reproduktory vydavaju prekvapivo slusny zvuk, to je asi tak vsetko na co som si vedel spomenut,ak niekoho nieco zaujma nech sa pyta.
Moja konfiguracia je
T2300E 2x1,66ghz
2x1 GB 667 mhz ram
Seagate Momentus 7200.2 S-ata 120GB s kolmym zapisom,prekvapivo rychly!
Moja konfiguracia je
T2300E 2x1,66ghz
2x1 GB 667 mhz ram
Seagate Momentus 7200.2 S-ata 120GB s kolmym zapisom,prekvapivo rychly!
DELL Xps M1530,T7250,4GB Ram,8600GT,500GB 7200rpm.
Asus K50AB
Dell Latitude D600
Core2Duo 2180+7600GT
Core2Duo 4500+HD5770
P4 3,2HT+7600GT
Asus K50AB
Dell Latitude D600
Core2Duo 2180+7600GT
Core2Duo 4500+HD5770
P4 3,2HT+7600GT