Dnes som bol zavolany k tomuto "pripadu".Odisiel stary CRT,z reklamacky poslali LCD.OK pichnem kabel do grafy,zapnem PC a hlaska Ziadny signal(asi 5x)...Hm.. ze vyskusam integrovanu grafu,pichnem kabel pocitac ide vsetko v poraidku....V BIOSE som skusal vsemozne nastavenia..a nist...kde moze byt chyba?
Som rozmyslal drivery...ale to by asopn do BIOSu islo... :roll:
Vymena za LCD a pc nejde...
- pepe-flash
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 04. Dec, 2004, 14:00
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Nepises, ci to mas pripojene cez DVI alebo VGA. Pokial cez DVI, tak skus prehodit na VGA a uvidis, ci sa zobrazi POST. Mame take jedno LCD v praci, este som to neskumal, kde je presne problem (a ci je to problem, alebo len vlastnost niecoho), ale na DVI je tma, tma, tma a zobrazi sa az Windows, pokial treba urobit nieco v BIOSe, treba prehodit na VGA.
no jednoznacne musi ten LCD ukazovat udaje z POSTu...pokial nie a si si isty ze monitor je OK taq tu grafiku mozes hodit von oknom.....alebo ju skus na druhom kompe...ale na 99.99% nebude fungovat....
Epox 8RDA3G *** Athlon 2400 xp+ @2110 MHz *** 512 MB RAM 2.5-3-3-6 *** MSI NX6800GT 256MB @ 425/1170 arcticICE cooler *** 40 + 80 GB WD PATA HDD