Ach jaj, staci si len pozriet ich stranku a dozvies sa..
http://chladice.skbiz.sk/catalog/user_docs/dodani.htm
Zasielka
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Ja som si asi pred 2 tyzdnami objednal Zalman NB47J na dobierju a este neprisiel a ze expanduje do 2dni a ked nie su skladom tak ma upovedomia ze si pockam, ale nic. tak som poslal mail a povedali ze nemaju skladom a ze bude v utorok. No uvidim a to chcem od nich este chladic na cpu.
Spoiler: ukázať
Ja osobne som si nic neojednaval s e-shopu(sak naco byvam v Ba).Dobierka je tak ce oni ti poslu balik, a ty zanho na poste zaplatis..A ked ti poslu cisto len balik, tak ty ho len prevezmes, ale predtim budes asi musiet zaplatit tej firme na ich bankovy ucetPjongy napísal:Thanks.Teras ma Peter zjazdi ze nekukam pozorne.Uz si si nieco objednaval z tntrade alebo chladicov.sk???A na tntrade si najdem poslanie sam.THANKS
a aky je rozdiel medzi dobierkou a postou???
EDIT: inak nic vzlom ale si si isty ze tento prispevok patri do tejto sekcie?
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|
Ja som si objednal veci z Tntrade v piatok v noci a v utorok som to mal doma. Samo ze som platil postovne nejakych 120.- sk ale spokojnost uplna. Bolo to super zabalene keby s tym hrali futbal tak sa urcite tie katódy nerozbiju
Abit BX133 RAID, Cel. Tualatin 1100@1540 1,65V, 384MB 133@140Mhz RAM, GF 4MX 400, CDRW, DVD