Mam problem s nerom, napalil som si DVD so subormy ktore nepouzivam aby som uvolnil miesto na disku, lenze nero si spravyl najprv akysi "image" na disk a ztoho "image" to napaloval .... no pointa je v tom, ze nedokazem ten image najst, takze som zidne volne miesto neziskal... neviete ako sa ten subor vola, alebo kde ho najdem ? V temp zlozke nieje nic : /
thx
Nero cash files
Nero cash files
CPU: Intel Pentium Dual Core E2180 2Ghz@3010Mhz CPUz | RAM: DRR2 2G 667Mhz@758Mhz Kingston | HDD: 250G Seagate 16M cashe SATA2 | MB: MSI P35 Neo2-FIR | GPU: ATi HD4850 512 DDR3 ,Saphhire
No, to som dufal aj ja, ze si to pekne zmaze.. ale po napalovani sa mi to miesto 4G neuvolnilo, po napaleni (a naslednom zmazani dat co som hodil na dvd) mam stale tolko isto G volnich ako pred napalovanim ...Patko19 napísal:no mozno si ho nero po napaleni aj pekne zmazal.
skus dat hladat subory na disku ktore maju velkost cca 4 GB a viac
Dal som hladat subor nad 3G ale nic nenaslo ... no... som z toho teraz mimo ... jak je mozne ze mi nepribudlo miesto :/// do kelu (kos som samozrejme vysipal)
No nic, asi je to dalsi z paranormalnych javov na mojom PC :bored:
CPU: Intel Pentium Dual Core E2180 2Ghz@3010Mhz CPUz | RAM: DRR2 2G 667Mhz@758Mhz Kingston | HDD: 250G Seagate 16M cashe SATA2 | MB: MSI P35 Neo2-FIR | GPU: ATi HD4850 512 DDR3 ,Saphhire
Skus len tak zo srandy este aj toto, nesuvisi to priamo s tvojim problemom, ale predsa:
...a potom si stiahni CCleaner - ten ti vymaze vsetky mozne TEMP subory aj inych aplikacii (Nero)
...a potom si stiahni CCleaner - ten ti vymaze vsetky mozne TEMP subory aj inych aplikacii (Nero)
Super, prva moznost, mal som C disk na 4300MB :roll: (ale ked som to dal na 300mb tak aj tak mi nepribudlo miesto na disku, mozno treba rest. pc, tak este uvidim)Gudas napísal:Skus len tak zo srandy este aj toto, nesuvisi to priamo s tvojim problemom, ale predsa:
"img"
A ten program mi odstranil dokopy 17mb
Z tohto vypliva ze ten subor od nera uz naozaj asi na disku nemam
Ale dakujem vsetkym za typi a rady , pomohly mi, aje ked nie v povodnom probleme