Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
vie mi niekto povedat, ci nejako radikalne stupa spotreba energie pri stale zapnutom BT? Myslim tym, ze mobil ma BT zapnuty a je spojeny s PC, ale inak sa nic nerobi, len z casu na cas napisem SMS... Vdaka.
nho relativne dost radikalne sa dvihne spotreba, mozno aj den menej vydrzi potom. vlastne to je akoby si stale volal, len vyhoda je ta ze mas blizsie pripajaciu stanicu cize nizsi vykon vydavas
Nahodou link na tie testy nemas? Lebo skusal som co to spravi a zatial mi to skor vychadza, ze blizsie k pravde je jararak Ale nemozem nechat telafon len tak lezat aby som to mohol skutocne objektivne porovnat...
mno ked som kupoval nvy phone tak som sa ho snazil cim skor vybit a BT + infra pomohli tak by som povedal ze radikalnu ne ale slusnu spotrebu to ma urcite
MB:Asus TUF B760M-Plus Wifi D4 / CPU:Intel i7 13700 / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@38ooCL15 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Samsung G80SD
Povedal by som ze pravda ja niekde uprostred. Lebo mam blut zapnuty takmer stale a baterka "drzi" avsak akonahle zacnem prenasat hromadu dat tak to uz klesa. Takze pokial sa cez blut iba "vidia" a neprenasaju vela dat tak to baterku velmi nespotrebuvava.