Napiste svoje skusenosti s tymito doskami, do akej kategorie by ste ich zaradili (lacne/ spolahlive/ drahe...) a preco...??
Mam jednu vo vyhlade, ale nikdy som o ziadnej nepocul. Dakujem.
Dosky Foxconn
- s mojej strany nic moc
- z tych asi priblizne cca150 PC co som poskladal som dal Foxconn dosku len do jednej zostavy a hned tam odisla zvukovka tak asi tak...
- osobne by som ich radil medzi low-end dosky ako ASrock take iste
- z tych asi priblizne cca150 PC co som poskladal som dal Foxconn dosku len do jednej zostavy a hned tam odisla zvukovka tak asi tak...
- osobne by som ich radil medzi low-end dosky ako ASrock take iste
Spoiler: ukázať
- kozenooo
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 19. Okt, 2005, 20:00
ked som robil v BGSku tak ich vacsinou brali pre PC do kanclov a v hojnom pocte sa aj vracali na reklamacky, na mna teda velky dojem neurobila tato znacka, low-end
Notebook:
Lenovo ThinkPad T61 Core 2 Duo T9300, 4GB RAM, 160GB 7200 HDD, Nvidia Quadro NVS 140M 128MB, bluetooth, 15,4" 1680x1050 display, 9-cell battery
Lenovo ThinkPad T61 Core 2 Duo T9300, 4GB RAM, 160GB 7200 HDD, Nvidia Quadro NVS 140M 128MB, bluetooth, 15,4" 1680x1050 display, 9-cell battery
Je to znacka na "bezne" PC. ziadne taktovacky, ziadne vychytavky -skratka obycajna doska. co sa tyka spolahlivosti, nemal som zatial problem, ale do nejakeho super PC by som to nedaval.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
- mam s nimi IBA zle skusenosti tak podla mna je ASrock shit.PatrikL napísal:ASRock je sice low end, ale nieTomax napísal:ASrock take iste
Edit: neviem ci som len ja mal take poondiate nestastie ale raz sa mi stalo ze som objednal 3 dosky od ASrock, lebo som robil 3 rovnake PC do kanclov a DVE dosky z Troch boli zle od vyroby :8O: nechcel som tomu verit ale bolo to tak...to si myslim je dost zla skusenost....
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Nuz od svojho znameho, ktory poskladal asi 30 zostav s doskami Foxconn viem, ze sa ich vela vratilo na reklamaciu. Rovnake dosky z jednej serie a kazda vykazuje inu zavadu. Su to Low-End dosky nevalnej kvality, ale ja jednu mam (Foxconnn F4 SLI) a je spolahliva, aj taktovat sa na nej slusne da, pouzite kondenzatory (mimochodom tak vysoke, ze znemoznuju pouzitie rozmernejsich chladicov) a regulatory su zjavne nizkej kvality, o com svedci znacne kolisanie napatia CPU. Osobne by som sa doskam Foxconn vyhol oblukom.