..tu redukciu dvi na d-sub mam aj ja .. to ma kazdy kto ma crt monitor .. mne ukazuje spravne frekvencie.. jediny problem je ak zapnem bednu, nabehne mi win a az potom zapnem monitor, vtedy mi ide crtcko len na 60 Hz a neda sa mi prepnut do ineho modu (to znamena ze musim mat pri starte win zapnuty aj monitor, inak cumim na stroboskop)
ale v CCC ani nikde inde som frekvencie nenastavoval/nepovoloval .. sice mam starsie catalysty, mozes vyskusat, alebo original ovladace od vyrobcu monitora, ale tam bude pes zakopany zrejme niekde inde
V CCC - view - advanced , chod do monitor properties-attributes a tam zakaz: use extended display identification data (EDID) or driver defaults... potom si vvyber maximalne rozlisenie a refresh rate...
potom v display manageri nastav co potrebujes...
2 schyzoy>> ako to dopadlo? vyriesene? chcel by som to vediet mozno by to pomohlo aj mne ale ja som CCC odistaloval lebo to bolo uplne na prd teraz mi ostalo uz len toto:
mam tiez problemy s ati x1600, na Samsungu 225MW mi stale prehadzuje rozlisenie, aj pri zapnuti PC, aj pri ukonceni hry. Jednoducho musim ho oblbnut tak ze dam nizsie rozlisenie a ked sa win opyta ci ho chcem naozaj zmenit dam nie a je to. Pritom stale je nastavene spravne rozlisenie