Caute, dnes mi dosiel Optik 144. 2700Mhz bez zvysenia V stable pohoda.Max Mhz co som skusal bolo 2860Mhz V Core 1,58V.Potrbujem aby mi to slo aspon pri 1,55V na 3Ghz a myslim ze to bude doskou, ze nezvlada FSB.na cipsete mam 1,5V a v biose mozem nastavovat po 0,5V od 1,5 do 2V a moja otazka znie ked dam napetie na Cipsete z 1,5V na 1,55V nestane sa nic? na cipsete mam Noctuu NC-U6 chladenie je okej ale mam strach ze mi odyde majlepsie by bolo dat na cipset 1,6V aby FSB slo viac aspon tych 380 ...doska zvlada cca 350 FSB viac presne neviem ale viem ze 370FSB to padlo...nechcem jazdit na 2700Mhz ked mozem jazdit na 3Ghz ked zvysim napetie na cipsete.. dakujem za vase rady
Abit KN8-Ultra + Opteron 144 (problem v cipsete?)
Abit KN8-Ultra + Opteron 144 (problem v cipsete?)
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Presunute : Procesory ->> Zakladne dosky
...keDze tema sa tyka dosky, nie procesora ako takeho
+ uprava nazvu, aby zodpovedala sekcii
cipsetu mozes kludne pridat, nic teplotne az tak dramaticke sa neudeje, rezerva bude znacna
viD recenzia
...maximalne ti zvysenie napatia vo zvyseni FSB razantne nepomoze, co bude zrejme realita
Abit + Opteron144 nie je zrovna kombinacia idealna. Mal som moznost vidiet to i osobne, rovnako ako u teba. Taktovaci potencial opterona potlacalo rovnako nizke stabilne FSB.
...keDze tema sa tyka dosky, nie procesora ako takeho
+ uprava nazvu, aby zodpovedala sekcii
cipsetu mozes kludne pridat, nic teplotne az tak dramaticke sa neudeje, rezerva bude znacna
viD recenzia
...maximalne ti zvysenie napatia vo zvyseni FSB razantne nepomoze, co bude zrejme realita
Abit + Opteron144 nie je zrovna kombinacia idealna. Mal som moznost vidiet to i osobne, rovnako ako u teba. Taktovaci potencial opterona potlacalo rovnako nizke stabilne FSB.
Dakujem cipsetu som dal 1,6V CPU som vytiahol na 2900Mhz pri 1,6V co je dost chabe viac z tohoto CPU na tejto doske asi nedam este sa s tym pohram, ale uz to vydim ako prehrany boj.. naj riesenie by bolo poobzerat sa po DFI LP Ultra-D a neakom vydarenejsom kuse O144.