obidve karty su na nejake trhanie rekordov velmi slabe,ati ma kvalitnejsi obraz,velmi dobru podporu prehravania videa,chyba mu ovsem podpora dx9,co velmi stazuje jeho pouzitie na nejake hry,ktore vyzaduju novsie verzie dx,pripadne automaticky zablokuju spustenie takejto hry,fx5200 ma sice podporu aj dx9,ale jej realna sila je nedostacujuca na to,aby hra s podporou dx9 bezala "na plny plyn",pokial by som mal poradit,co z tychto dvoch vybrat,tak pokial by prevazovali hry,tak gf5200,pokial by prevazovali multimedia a prehravanie videa ap.,tak jednoznacne ati r9250
bluedragon napísal:Ati 9250 je novsia verzia 9200. Urobili ju preto aby podporovala Dx9 co aj robi. O tom aky to ma pri tomto vykone vyznam sa nevyjadrujem.
A na to si prisiel kde?
Kazdopadne jasna volba je atina, v DX8 bude rychlejsia, DX9 only hry aj tak na 5200 neposlapu plynulo.
bluedragon napísal:Ati 9250 je novsia verzia 9200. Urobili ju preto aby podporovala Dx9 co aj robi. O tom aky to ma pri tomto vykone vyznam sa nevyjadrujem.
9250 = 9200 - 50MHz pre Core
Xbox Series X... Samsung S24 ... Intel Core 8600K ...
Ja nechapem celu debatu tie karty su rovnake (resp. rovnake shity). V porovanani s takou 8800GT ktoru beriem povedzme ako 100% je rozdiel medzi nimi 0,1% a ich cena je 300-500 korun.