reproduktory genius 5.1
reproduktory genius 5.1
caute...vedeli by ste mi poradit preco mi idu iba predne repraky na 5.1ke??neviem uz jak to mam zapojit,som uz z toho na vetvy...dosku mam MSI 975X PowerUp edition a mam na nej zvuk 7.1,to by mi 5.1 malo ist v poho,nie??zapojil som to podla navodu a nejde to..ja to nechapem...co mam este skusit??mate s tym niekto nejake skusenosti??
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
No ak si pustas mp3 alebo pozeras divx filmy s dvojkanalovym mp3 zvukom, tak sa nemas comu divit. Stereo bude vzdy len stereo.
Problem bude, az si pustis dvdcko s 5.1 dolby digital a tam ti to nepojde.
Problem bude, az si pustis dvdcko s 5.1 dolby digital a tam ti to nepojde.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- mackousko007
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 15. Dec, 2007, 08:00
Tak sa mi zda ze mozes pocuvat aj mp3ku na vsetkych reprakov ale mosel by si to zapojit na dvojkanalovy vstup do subwooferu z pocitaca ( zosilovac v subwooferi sa postara o to aby to hralo na vsetkych reprakov). Druha moznost (pomocou 5.1 kanaloveho vstupu) je ta ze si to nastavis na 6 kanalovy zvuk v programe od zvukovky a windows media player by ti mal prehrat aj mp3ku tak aby si to pocul na vsetkych reprakoch. Ja to mam zapojene tou druhou moznostou mp3ka hraje na vsetkych reprakov a repraky mam tie GENIUSI v dreve neviem ake mas ty.
aj ja mam geniusi 5.1 asi to iste ze mas ty...skusal som vo windovse a co ja viem kde este nastavit a furt mi nejde zvuk pri pocuvani(MP3) na vsetkych reprakoch.ked kukam film dvd tak ide vsetko v poho,len toto ma sere...chvilu mi to slo v poho cez program srs audio sandbox ale to bol len shareware a teraz uz ked nie je tak to zas nejde...nie je nejaky iny program s ktorym by to slo???
SRS Audio Sandbox mam uz plnu verziu, nie shareware
Stacilo stiahnut piratsky seriovy kluc na aktivaciu :roll: :roll: :roll:
Stacilo stiahnut piratsky seriovy kluc na aktivaciu :roll: :roll: :roll:
MB: ASUS Z170 Pro Gaming CPU: Intel Core i7-6700K + NZXT Kraken X61 RAM: Kingston 2x16GB DDR4 2133MHz VGA: nVIDIA GeForce GTX980 SDD: Kingston SSDNow V300 240GB HDD: 3x2TB WD Green + 1x3TB WD Green PSU: Corsair HX1000W CASE: FRACTAL Define XL R2 Black Pearl
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
A chces zato zlatu medailu? Inak potom nechapem, naco to sem pises. Tu sa warez neprebera.NETcafeLV napísal:Stacilo stiahnut piratsky seriovy kluc na aktivaciu :roll: :roll: :roll:
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Som vedel ze niekomu sa to nebude pacit, to napisal len zo srandy.
Ten program sa da stiahnut uz aj v plnej verzii.
Ten program sa da stiahnut uz aj v plnej verzii.
MB: ASUS Z170 Pro Gaming CPU: Intel Core i7-6700K + NZXT Kraken X61 RAM: Kingston 2x16GB DDR4 2133MHz VGA: nVIDIA GeForce GTX980 SDD: Kingston SSDNow V300 240GB HDD: 3x2TB WD Green + 1x3TB WD Green PSU: Corsair HX1000W CASE: FRACTAL Define XL R2 Black Pearl
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Tak to si pis, ze sa to niekomu pacit nebude!
...a nebude sa to pacit vacsine. Ani ak to bolo myslene len zo srandy.
...naviac, ak to sranda vobec nebola, keDze plna verzia SRS Audio Sandboxu je stale platena zalezitost, vsak ano.
Totola tam nie len pre srandu :
Free, cize je len na 14 denny trial.
S takymi zalezitostami sa tu nesranduje. Skus este raz podobnu zabavku a pozabavame sa potom my na tvoj ucet
...a nebude sa to pacit vacsine. Ani ak to bolo myslene len zo srandy.
...naviac, ak to sranda vobec nebola, keDze plna verzia SRS Audio Sandboxu je stale platena zalezitost, vsak ano.
Totola tam nie len pre srandu :
Free, cize je len na 14 denny trial.
S takymi zalezitostami sa tu nesranduje. Skus este raz podobnu zabavku a pozabavame sa potom my na tvoj ucet