Konektor JCASE1 vyuzitie
Konektor JCASE1 vyuzitie
chcem sa spitat k comu sluzi tento konektor mam ho na doske a neviem ci ho budem vediet niekedy vyuzit a taktiez Konektor JCOM2 dik
Naposledy upravil/-a kramer v Ne 23. Dec, 2007, 23:08, upravené celkom 1 krát.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Jedna sa o dosku z podpisu : MB MSI K8T Neo2 V2.0? ci inu dosku?
Tvoje info v poste je viac ako biedne, rovnako ako nazov threadu, skus s tym nieco urobit :roll:
Manual si pozrel? Bo tam su vsetky konektory popisne.
...mam takeho tusaka, ze ti ide o Serial port (JCOM2), ktory zrejme uz naozaj nevyuzijes.
...a JCASE1:
Tvoje info v poste je viac ako biedne, rovnako ako nazov threadu, skus s tym nieco urobit :roll:
Manual si pozrel? Bo tam su vsetky konektory popisne.
...mam takeho tusaka, ze ti ide o Serial port (JCOM2), ktory zrejme uz naozaj nevyuzijes.
...a JCASE1:
Chassis Intrusion Switch Connector: JCASE1
This connector connects to a 2-pin chassis switch. If the chassis is opened, the
switch will be short. The system will record this status and show a warning message
on the screen. To clear the warning, you must enter the BIOS utility and clear the
record.
no ved to, ze ja sy to neviem prelozit a jedna sa o moju dosku ktoru mam v popise coz sy tipol dobre ja len nerad ak nieco mam a neviem k comu to sluzi a chcel som to zistit a lepsi portal ako tu ma nenapadol
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00