ok thx lock popripade niake rady na pretaktovanie kdo ma to iste nech a zakladny chladenie ake takty mozem nastavyt ... planujem dokupit chaldic niaky artic cooler
Preco si myslis ze na pretaktovanie potrebujes chladic velky ako polovica skrinky? Pozri si teploty dnesnych procesorov. Skoro studene . Na "mierne pretaktovanie" ti bohate staci aj ten co mas. Velke chladice sa davaju keD sa uz ide do extremov, pripadne na zasadne stisenie PC.
OT: trosku zabiehate mimo temu... Ten tvoj upgrade nema zmysle je to proste ako keby ty ten tvoj vtacik jarabacik narastol o 0,1 cm, proste zanedbatelne...
Ja som mal tvoj procak a isiel na 2250Mhz stabilne bez zvysenia voltage, viac som neskusal....asi nebol cas neviem...
EDIT: na keD je zaciatocnyk tak to asi nebude z 1.8 davat na 2.8 a pokusat stastie...Napis userovy gammaray, ten ma rovnaky procak a v podpise ho ma taktnuty na cca 2.5GHz takze v poho.
Naposledy upravil/-a r1z1ko v So 29. Dec, 2007, 02:56, upravené celkom 1 krát.
ehm je tu toho kopec... treba len spravne hladat ovsem pokial si nepochopil tomu navodu tak neviem co chces skusat... a na tvoje OC ti staci aj BOX ak mas troska odvetranu skrinku...
btw- perspektivne ho pretocis urcite na cca 2.6 s trochou stastia 2.8 a vyssie...
RETRO POPIS : dlhšie som tu nebol :) CPU: AMD Athlon X2 4000+ EE @ 3.11Ghz 1.38V,, AC Freezer 64 Pro,, RAM: 4GB 444Mhz/ 888 /2x Corsair 2GB/ ,, MB ASUS M2N E nForce 570 Ultra,, VGA: N9600GT 512 DDRIII ,, HDD:RAID 2xWD Raptor 150GB Raid 0,, DVD-RW LG/Teac... LCD: 2xLG 22"
diky napisem mu a skusim pre zaciatok na 2.2-4 len potrenujem nieco dobre na meranie teploty co je najlepsie ? nemam problem si najst niaky ale dam radsej na slova skusenejsich