podarilo sa mi pripojit naopak najanie. nie priamo na disku, ale na zdroji (odnimatelne kable). poznate to, tma, clovek si je isty sam sebou .....
disk sa samozrejme ani neroztocil. a kupodivu ani potom ked som ho zapojil spravne
dal som dole ten kryt z plosaku a na prvy pohlad tam nevidno nic. z druhej strany som zatial nepozeral, kym sa nespytam. co myslite je to mozne opravit doma svojpomocne? nemam problem povymienat suciastky na hocijakom plosnom spoji, len by mi niekto musel prstom ukazat, ze ktore
alebo je jedina sanca zohnat rovnaku elektroniku?
Barracuda model ST340016A
40 Gbytes
omylom naopak pripojene napajanie na hdd
- Crazy_Horse
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Nov, 2007, 08:00
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... skusal si ho zapojit aj na inej vetve zdroja ???
... je dost mozne, ze disk aj konkretna vetva zdroja sa rozlucila
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
- Crazy_Horse
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Nov, 2007, 08:00
skusal, aj iny zdroj som skusil, urcite nejde iba disk.KikoKK napísal:... skusal si ho zapojit aj na inej vetve zdroja ???
no vsak to. podla coho ich poznam? oznacenie, vzhlad.Toman napísal:na niektorych optickych mechanikach a diskoch su naletovane mikro poistky, mozno to odniesly len ony.... ak ich najdes tak ich zmeraj ci si ok, ak niesu, premosti ich.