Ako dlho pisete prispevky?
- burningsoul
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
Ako dlho pisete prispevky?
zdar!
dneska som sa prichytil pri tom, ako uz 20 minut pisem jednu SS na inom fore...a este som ju stale nedokoncil.... :o
inac vseobecne mi trva napisanie prispevku tak 10-15 minut...
tak sa vas pytam: vy ako dlho pisete prispevok sem na pretaktovanie (pripadne inde)?
dneska som sa prichytil pri tom, ako uz 20 minut pisem jednu SS na inom fore...a este som ju stale nedokoncil.... :o
inac vseobecne mi trva napisanie prispevku tak 10-15 minut...
tak sa vas pytam: vy ako dlho pisete prispevok sem na pretaktovanie (pripadne inde)?
powered by AMD & ATI
Zalezi od dåzky, zvycajne sa vyjadrujem, len keD viem co napisat (narozdiel od niektorych post-hunterov). Pokial sa jedna o kratsi, tak minutu, max. dve, pokial je to dlhsi, tak do styroch minut.
Maily vsak pisem podstatne dlhsie, zvlast, ak sa jedna o obchodnu zalezitost (vtedy kontrolujem hlavne formulovanie a dvojzmyselnost viet).
Maily vsak pisem podstatne dlhsie, zvlast, ak sa jedna o obchodnu zalezitost (vtedy kontrolujem hlavne formulovanie a dvojzmyselnost viet).
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
.. podobne ako CrakeN
vsetko zavisi hlavne na teme ku ktorej sa vyjadrujem a rozsahu odpovede.. niekedy je odpoveD jednoznacna, vtedy netreba moc toho vymyslat a formulovat, niekedy mi to trva dlhsie - nakolko sa snazim vzdy do mojho prispevku uviest co najpodrobnejsie a overene info (dodatocne googlovanie, kopirovanie linkov, uprava textu atD..)
takze z casoveho hladiska od 1 do 10 minut .. zavisi to od mnohych faktorov a samozrejme naposledy si moj prispevok precitam ci vobec dava zmysel a opravim pripadne preklepy
vsetko zavisi hlavne na teme ku ktorej sa vyjadrujem a rozsahu odpovede.. niekedy je odpoveD jednoznacna, vtedy netreba moc toho vymyslat a formulovat, niekedy mi to trva dlhsie - nakolko sa snazim vzdy do mojho prispevku uviest co najpodrobnejsie a overene info (dodatocne googlovanie, kopirovanie linkov, uprava textu atD..)
takze z casoveho hladiska od 1 do 10 minut .. zavisi to od mnohych faktorov a samozrejme naposledy si moj prispevok precitam ci vobec dava zmysel a opravim pripadne preklepy
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- kliknem "odpovedat"
- napisem 3 vety
- este raz sa pozrem aka bola vlastne otazka
- dokoncim prispevok
- dam T.
- odoslem
- najdem pravopisnu chybu a "zeditujem ju" a odoslem
- najdem druhu pravopisnu chybu a "zeditujem ju" a odoslem
- iny moderator najde este jednu chybu a "zedituje ju"....
Tak asi tak.....
T.
- napisem 3 vety
- este raz sa pozrem aka bola vlastne otazka
- dokoncim prispevok
- dam T.
- odoslem
- najdem pravopisnu chybu a "zeditujem ju" a odoslem
- najdem druhu pravopisnu chybu a "zeditujem ju" a odoslem
- iny moderator najde este jednu chybu a "zedituje ju"....
Tak asi tak.....
T.
Naposledy upravil/-a Toman v So 12. Jan, 2008, 16:47, upravené celkom 1 krát.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent