Valentin
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Valentin
Ako ho vnimate?
Podla mna je to blbost,
- nepotrebujem mat napisane v kalendary ze je zvlastny den a ze mam kupit priatelke kvety lebo ak nie tak je sklamana
- ak chcem niekomu povedat ze ho mam rad, poviem mu to kazdy den a nie len na valentina
- podla mna je Valentin, nafuknuty sviatok aby sa lepsie predaval tovar.
(neviem ci je to len moj nazor ale na Valentina a den predtym je cena ruzy 2x tak vissia, asi zla uroda zaciatokm mesiaca)
Podla mna je to blbost,
- nepotrebujem mat napisane v kalendary ze je zvlastny den a ze mam kupit priatelke kvety lebo ak nie tak je sklamana
- ak chcem niekomu povedat ze ho mam rad, poviem mu to kazdy den a nie len na valentina
- podla mna je Valentin, nafuknuty sviatok aby sa lepsie predaval tovar.
(neviem ci je to len moj nazor ale na Valentina a den predtym je cena ruzy 2x tak vissia, asi zla uroda zaciatokm mesiaca)
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG
nie som ale vsetko sa da povedat rozne a nemusi to hned vyzniet tak ako to vyznie...beardie napísal:dnes si nejaky vztahovacny kosti
hovorim len to, ze si na valentina nepotrpi
//hlasoval som za: "nie, nekupujem nic, je to chory vyplod obchodnikov"
hlasoval som za: vlastny nazor mam, a aj ho napisem
Nevidim v tom nejaku nutnost alebo nieco v tomto zmysle...proste to beriem ako sprijemnenie dna a nie ako povinnost vykonat nieco navyse...aj keD sa to mnohokrat vyplati nielen na valentina..
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Valentin je opat o biznise tak ako Vianoce...bohuzial
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Osobne akosi extra neuznavam, ale nerobi mi problem v tento den priatelke kupit peknu ruzu a pozvat ju niekam na obed napr., sak ked ju to potesi,preco nie
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !