prosim o radu skusenych
posledny mesiac uz skoro kazdy den mi vsetko padne a naskoci modra obkazovka
neviem zistit dovod
,niekedy to urobi hneD po starte PC,niekedy pri normalnej praci s PC,niekedy pri surfovani po nete ......
vypise to asi toto :
......system win. byl ukoncen aby nedoslo k poskozeni pc .....
a vypise to takuto chybu :
***stop:0x0000008E (0xC0000005, 0x8050302F, 0xB9E35C98, 0x00000000)
a niekedy tiez vypise : PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
VDAKA
modra obrazovka
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
presunute : Programy a problemy s nimi ->> Hardware vseobecne
popis zostavu, bez toho je tazko nad niecim uvazovat
...ale typoval by som to na vadny pamatovy modul. Ak mas v compe dva, skus otestovat chod compu len s jednym.
...a nazri aj sem:
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ic&t=32953
popis zostavu, bez toho je tazko nad niecim uvazovat
...ale typoval by som to na vadny pamatovy modul. Ak mas v compe dva, skus otestovat chod compu len s jednym.
...a nazri aj sem:
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ic&t=32953
- kajfun
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00
popis zostavy ti howno pomoze na stop 0x000000hocico, na analyzu takehoto problemu treba
a) memory dump z prislusnej masiny, hladaj c:\windows\memory.dmp
b) profesionala [!] so schopnostami analyzovat tu zverinu - skus sa mi ozvat
pokial nemas zapnute vytvaranie memory dumpu pri reboote, tak si ho zapni. Ak nevies ako, hladaj na internete. Potom mi ten subor dopravis nejako [mam zopar serverov na internete takze to nebude problem] a ja sa na neho skusim kuknut.
a) memory dump z prislusnej masiny, hladaj c:\windows\memory.dmp
b) profesionala [!] so schopnostami analyzovat tu zverinu - skus sa mi ozvat
pokial nemas zapnute vytvaranie memory dumpu pri reboote, tak si ho zapni. Ak nevies ako, hladaj na internete. Potom mi ten subor dopravis nejako [mam zopar serverov na internete takze to nebude problem] a ja sa na neho skusim kuknut.
- kajfun
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00
mariann : poslal som ti sukrspravu
legzy: nepomohol ti samotny 64bit windows, ale to ze si vyhodil stary a nainstaloval novy. Uplne rovnakym sposobom by ti pomohlo aj keby si tam nanovo nainstaloval 32bit verziu ktoru si tam mal predtym... mohol si tam mat virus, malware, hocico... naposledy som teraz cez vikend riesil jedneho fesaka [brata mojej starej] s tym, ze mu nenabootoval windows a zakazdym padol na procese lsass.exe... vysledok : trojsky kon and company, asi patnast rozlicnych.
na druhu stranu, ja mozem 64bit windowsy... a hlavne ediciu s nazvom windows2003server, ako ste sa uz mohli docitat v inom threade na tomto fore
legzy: nepomohol ti samotny 64bit windows, ale to ze si vyhodil stary a nainstaloval novy. Uplne rovnakym sposobom by ti pomohlo aj keby si tam nanovo nainstaloval 32bit verziu ktoru si tam mal predtym... mohol si tam mat virus, malware, hocico... naposledy som teraz cez vikend riesil jedneho fesaka [brata mojej starej] s tym, ze mu nenabootoval windows a zakazdym padol na procese lsass.exe... vysledok : trojsky kon and company, asi patnast rozlicnych.
na druhu stranu, ja mozem 64bit windowsy... a hlavne ediciu s nazvom windows2003server, ako ste sa uz mohli docitat v inom threade na tomto fore
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
kajfun napísal:mariann : poslal som ti sukrspravu
sory za ot.naozaj pomohol ten 64bit...
to zase natolko robti s pc viem aby somv edel ci je tam virus alebo....
urcite to bolo winom nicim inym...
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s