Sws mam taky problem nedavno som si dal dole aktivny chladic s MSI GeForce 6600GT 128MB a dal tam 2 pasivne jeden s CPU starej pentium 2 a druhy zo stareho zdroja. Potom som to testoval a pri 20 minutovom hrani CoD 4 som mal teplotu GPU 107 stupnov a a GPU prostredie 60 stupnov ?? Su to bezne teploty alebo aka by mala byt bezna teplota ? Ja som to sledoval na Evereste Ultimate Edition 2006
btw: ktory soft je najlepsi na sledovanie teplot, voltage, a beznych veci v skrini ?? Poprosim aj nejaky link na stiahnutie.
Keby si odmeral teplotu este s tym aktivnym chladicom,tak by si sa nepytal, ze ci je 107 stupnov beznych.Keby bolo,tak na karte najdes chladic podobny tvojmu s pentia 2.
Speedfan,SensorsView,RivaTuner...a neviem co este,je toho dost
ja len tolko
1. hranicna teplota pre spomalenie jadra je 120°C.
2. karty Sapphire Radeon X800GTO alebo Gigabyte Radeon X800 XT mali tiez pasivy a teplota cez 100°C v burne...
takze pohodka.
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
wow, to je fakt vela...dal by som tam spat ten aktivny chladic a skusil zregulovat fan...
btw: moja 7900gt po 3 mesiacoch odisla, lebo pri burne mala 90-95 °C...
ono ta karta to vydrzi ale len kratkodobo ja povazujem grafiku ktora ma nad 80 stupnov uz horucu az na niektore hore uvedene vynimky...
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress
Ale ked teraz je ten PC taky tichy :roll: Ja newiem skusim to rysknut. Inak potom by to co urobilo ?? Odpalilo by to GPU ??
Spomaluje ta vysoka teplota aj nejako system ??
no system by to nejak nemalo spomalovat...
ale, ak ti GPU pojde vzdy na takychto teplotach, moze sa stat, ze sa poskodia nejake obvody, v-ram, whatever, a to ti moze sposobit artefakty v hrach...
BaRt napísal:Ale ked teraz je ten PC taky tichy :roll: Ja newiem skusim to rysknut. Inak potom by to co urobilo ?? Odpalilo by to GPU ??
Spomaluje ta vysoka teplota aj nejako system ??
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress