tak prinasam svoju mini recenziu na Z-2300 ktore som si zaobstaral ako nahradu mojich home made bedni...
- balenie:
- myslim ze to opisovat netreba, v skatuli je vsetko pekne zabalene a skatula je sita na mieru obsahu, teda neni v nej priliz vela "volneho vzduchu"...

- zapojenie:
- velmi jednoduche a intuitivne, no trosku mi vadili len 2m kable k satelitnym reproduktorom ktore su na pevno... + ovladac hlasitosti je dost podobny konektoru VGA aj so srobovanim no jedna strana mi nejde nasrobovat nakolko je vyknuta distancka z vnutornym zavitom a tak sroba nechyti...
- zvuk:
- dost tvrdy, vidno ze su k SW male satelity ktore hraju az od 200Hz + takze SW taha okolo 250Hz potom uz vyhybka odeluje vyssie pasmo...
- tektiez stredy sa mi nepozdavali, okolo 250-500Hz boli dost slabe, no po urcitych korekciach sa mi to podarilo nastavit na velmi peknu kvalitu, taktiez SW som nastavoval v ekvalizeri vo WMP na: 32Hz plus 5, 60Hz minus 10, 120Hz minus 10, a potom uz to je na 0 az po 16KHz kde som zvysil tieto cinkajuce vysky o 5... teraz je zvuk velmi pekny no obcas daznieva v oblasti 100-150Hz ozvucnica subwooferu...
- SW taha velmi nizko co som velmi rad a som nad mieru spokojny...
- dnu v SW je bassreflex typu kolienko v tvare U...
- vykon je nesmierne vysoky, som sa bal ze mi to nebude postacovat ale nakoniec som prisiel na to ze pri cca 50% hlasitosti uz maju so mnou problemi aj susedia o 2-3poschodia nizsie...

mam jednu zaujimavu foto ale len na rychlo:

reproduktor v SW:
- je brutalne tazky, v strede magnetu je chladiaca diera... vychilka na vzduchu (nie v bedni) bola +- 1cm (teda 2cm "efektivne

- nad tuto vychylku zacal uz SW "klopat" akoby cievka narazala na konce magnetu, no bolo to len pri kickoch teda beatoch, v makkych basovych linkach sla vychilka repraku aj okolo 2,5cm bez skreslenia a "klopkania"...