Zdravim ...
Pred nedavnom sa mi z nicoho nic vypol zvuk v takmer celom prostredi XP ... ziadny zvuk nepocut pri starte a vypinani OS, pri prezerani videí v web prehliadaci (napr. z youtube) atd ... ale ked si pustim napriklad nejaku mp3 alebo DVD/Divx tak zvuk ide. Cize niekde je asi v systeme nieco zafajknute a to my robi problemy so zvukom, ale nemozem sa k tomu dopatrat ... poradte pls.
Vypol sa mi zvuk v OS
Re: Vypol sa mi zvuk v OS
nazdar
toto vsetko som skontroloval, ale nic take podozrive som nenasiel ... nic skusim este pozriet vsetko odznova, niekde nieco musi byt naprd
toto vsetko som skontroloval, ale nic take podozrive som nenasiel ... nic skusim este pozriet vsetko odznova, niekde nieco musi byt naprd
No sprav teda potom taký jednoduchá vec - odinštaluj komplet celé ovládače od zvukovky, (pokiaľ budú nové) stiahni zo stránky výrobcu a nanovo nainštaluj.
no tak uz som prisiel na to ,kde bol problem ... a az sa to hanbim napisat
skusil som si urobit 5.1 test v moznostiach zvukovky ... zo vsetkych repro vysiel zvuk, len z prednych R,L nie
tak uz som hned vedel kde je problem ... ano ano predne repro z domaceo kina boli pripojene do zleho vystupu zo zvukovy
no a tym padom mi predne nehrali, ale ostatne ano. No a pri par zdrojoch hudby ide zvuk len do prednych ... a v tam bol problem ... no lama
skusil som si urobit 5.1 test v moznostiach zvukovky ... zo vsetkych repro vysiel zvuk, len z prednych R,L nie
tak uz som hned vedel kde je problem ... ano ano predne repro z domaceo kina boli pripojene do zleho vystupu zo zvukovy
no a tym padom mi predne nehrali, ale ostatne ano. No a pri par zdrojoch hudby ide zvuk len do prednych ... a v tam bol problem ... no lama